200
220
250
300
350
400
Dobra dajcie spokój z przemytem, wiadomo że Polska C to z tego słynie.
Ja bym był bardziej zainteresowany paroma informacjami..
Cały zlot w Biłgoraju, czyli tam sobie dojeżdżamy a noclegi/zakwaterowanie zaplanowaliście w Suścu - ośrodek mega fajny ale troszkę daleko od samego Biłgoraja, trzeba będzie trzaskać 100km na dzień (dojazd/przyjazd). Co do spływu kajakowego to ja bym proponował Zwierzyniec - dużo bliżej, praktycznie pod nosem, "trasa" wodna też bardzo fajna - może dla niektórych za płytko ale moim zdaniem to jest plus bo znajdzie się sporo osób bojaźliwych a dzięki temu tez popłyną. Może by zorganizować jakiś nocleg bliżej Biłgoraja na dwie noce np. a na końcówkę - jak już główne atrakcje w Biłgoraju przeminą, zorganizować większą bibę w Suścu żeby codziennie nie kursować Susiec-Biłgoraj. No nie wiem tak głośno myślę, chyba że czegoś nie zrozumiałem to mnie nakierujcie.. Mieszkam 50 km od tego miejsca także jestem praktycznie tutejszy..
Muszę was pocieszyć że w Polsce C / Lubelszczyzna na drogach jest prawdziwy poligonI zdecydowanie odradzam przebijać się z północy przez Kraśnik. Myślę czy nie zajechać od dupy strony tam
![]()
EE tam po zimie (bo już było po tylko wróciła) zawsze tak jest i będzie.. ale do wakacji płatają w miarę i będzie ok.. Tz. tak że się chociaż koła nie urwie
.
Oby w tym roku łatali jak najszybciej bo 18" czekają![]()
najbliżej jest na Hrebenne(przejście graniczne PL-UA) tylko 80km od Biłgoraja więc jak ktoś będzie chciał jechać po tanie paliwo, ubrania, papierosy, alkohol itpto pojedzie jak byłem ostatnio na Ukrainie to właśnie w Rawie Ruskiej od granicy jakieś 5km i ładna droga po stronie Ukraińskiej była, kolejki na granicy też nie było.
Ogólnie myślę że Biłgoraj dobre miejsce na zlot będzie Roztocze to piękna okolica.
Dokładnie, już widzę siebie moczącego kija w zalewie z browarem na leżaku![]()
Qki zlot trwa 4 dni, a Biłgoraj jest tylko 1 dnia. Będzie rajd turystyczny to na bank tych kilometrów natrzaskacie więcej![]()
Tym ma się zająć PZMot, jeszcze nie znamy dokładnych szczegółów. Na dniach będzie wiadomo![]()