pozostane raczej przy nowym, oczywiscie valeo, czekam na kase i jak cos dam znac na pw....a skrzynia raczej bedzie 2.0, choc jeszcze mysle nad ta 1.8, miska przyszło, czesci po mału zbierane, nie bawem rusza akcja reaktywacja, hehe
pozostane raczej przy nowym, oczywiscie valeo, czekam na kase i jak cos dam znac na pw....a skrzynia raczej bedzie 2.0, choc jeszcze mysle nad ta 1.8, miska przyszło, czesci po mału zbierane, nie bawem rusza akcja reaktywacja, hehe
ja bym włożył 1.8. Jak już wkładasz 2.0 to weź daj koło zamachowe do odchudzenia i wyważenia kolesiowi z allegro: otoczak7 To wtedy na pewno będzie lepiej przyśpieszać. A jeżeli boisz się takic rozwiązan to wkładaj skrzynie od 1.8 bo zaczynam mieć wątpliwości co do przyśpieszenia ponieważ każdy liczy przyśpieszenie od 0-100km a nikt nie myśli o przyśpieszeniu od 0-90km/h a z tego co pamietam 2.0 chyba na 2 szła max 100 a 1.8 z 90km/h wiec zakładając skrzynię od 1.8 minimalnie zwalniasz prędkość na 2 biegu ale koła otrzymując większą moc co za tym idzie szybsze wkręcanie się na obroty więc ja już nie wiem co szybciej przyśpieszy ale wolał bym mieć auto silniejsze niż szybsze chociaż na prawdę nikt z nas tutaj na forum nie udowodni żadnej teori jeżeli tego nie zrobi. Ja w tej chwili nie mam adnej 2.0 inaczej już bym działał w garażu. Pomyśl nad tym kołem zamachowym. Ja swoje już tak przerobiłem.