to kiedy organizujemy coś
to kiedy organizujemy coś
no morze następny spocik pod milenijnym trzeba śledzić temacik i jedziemy a janusz jeszcze alfe ma? bo nic sie nieudziela na forum.
nic nie słyszałem żeby sprzedał.
Witam .Alfe mam a na forum jestem bardzo czesto.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.
Aj ja chwilowo poza granicami ojczyzny ale wybieram sie 26-27.02 do Bystrzycy![]()
Jesli w najblizszym czasie planujecie jakies spotkanie w Olawie to chetnie podjade pogadac.
Mam niestety klopoty osobiste co za tym idzie glowy do sledzenia forum itp. ale wiosna idzie i moze bedzie wieksza ochota na cokolwiek.
Ps.Mam pare problemow z Bella i chetnie poslucham rad innych bardziej doswiadczonych w temacie niz ja.
Juz byście nie wymyślali tylko do Wrocławia pod most milenijny na spota przyjechali... Przecież to nie 200 kilometrów w jedną stronę. lol
Jakoś wapdają ludize z Oleśnicy, Trzebnicy, Kątów Wrocławskich, nie mówiac juz o Świdnicy. Dalej nie macie.
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
no i wiernułsja z wygnania wschodniego...brrr zimno strasznie było a tutaj wiosna he he he. Jak jakieś małe spotkanko chcecie zorganizować to jestem otwarty ale ten weekend należy do zlotu w bystrzycy :-)
Do Bystrzycy nie wszyscy jada.
ALFA ROMEO 156 1,9 JTD.