witam mam problem nie wiem co sie stało ale jak zaciagne reczny tylne koło prawe nie trzyma i nei mam pojecia co jest z tym naciagniecie recznego nie daje nic klocki sa nowe a co dalej nei wiem miał ktos takie problemy z recznym??
witam mam problem nie wiem co sie stało ale jak zaciagne reczny tylne koło prawe nie trzyma i nei mam pojecia co jest z tym naciagniecie recznego nie daje nic klocki sa nowe a co dalej nei wiem miał ktos takie problemy z recznym??
a sprawdzales linki od recznego czy prawa nie spadla albo sie nie urwala??
jeszcz enei sprawdziłem za raz sie bede wybierał i sprawdze to i napisze cos wiecej co sie dzieje
Witam,
u mnie było podobnie tyle, że poszły dwie linki.
Kipiłan na allegro dwie Bosh'a - teraz działa jak trzeba
pozdrawiam
dziekuje tez juz mam nowe teraz tylko dzis załoze i dzieki to bardzo dobrze wkoncu problem minie
Jak się domyślam problem powstał po wymianie klocków.Wina jest złej procedury wymiany klocków.Zaciski tylne mają samoregulację ale by działała prawidłowo procedura wymiany klocków jest następująca:luzujesz linkę ręcznego,rozpinasz linki przy zaciskach,demontujesz zacisk,wkręcasz tłoczki,montujesz zacisk,klocki i naciskasz kilkukrotnie pedał hamulca.Dopiero podłączasz linki.Ręczny brzytwa.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.