Pozdrawiam właściciela GT na rej. KN , który zostawił swoją Bellę pod blokami w Nowym Sączu przy ul. Królowej Jadwigi, oczywiście na ramkach klubowych ( te ramki co były na 100lecie w limitowanej edycji )![]()
"Tu nie chodzi o to żeby być lepszym czy szybszym, mieć niezawodne auto, środek do przemieszczanie z punktu A do punktu B, chodzi o to żeby mieć Alfa Romeo, reszta się nie liczy..."
Były :
AR 146 1.9 TD
AR 156 1.8 T.S.
Aktualnie :
AR 159 2.4 JTDm
Pozdrowienia dla Nietyx'a, którego dzisiaj miajałem w Zabrzu na Wolności, oczywiście łapka była![]()
Pozdrawiam i dziękuje za pozdrowienia od czerwonej 146 z boxerem, która stała niedaleko mojej takiej samej na Bieńczycach
P.S Moja ma chwilowo jedno lusterko -.- więc nie było problemów z trafieniem do swojego samochodu ;-)
A ja pozdrawiam kierownika czarnej 166 chyba poliftowej, spotkanego wczoraj około 13:00 na Halembie koło StodołyPomachane
![]()
A ja pozdrawiam Alfę 146 boxer na os. Kalinowym. To niesamowite jak się jedzie Alfa i przed sobą widzi "swoją" już zaparkowanąTakie same
![]()
O to właśnie moja alfa była :] pisałem kilka postów wyżej - dzięki za pozdrowienia ;-)
A no i moja chwilowo bez jednego lusterka jest, więc drobna różnica jest ;-)
Aczkolwiek fakt - takie w Krakowie naliczyłem może 4ry![]()