Sorry, ale nie bardzo rozumie to co napisałeś.
Co to jest dokładnie i czy mogę zrobić to sam, czy muszę jechać do serwisu.
Sorry, ale nie bardzo rozumie to co napisałeś.
Co to jest dokładnie i czy mogę zrobić to sam, czy muszę jechać do serwisu.
allora, od tego przekrecania kluczyka w komputerze samochodu zrobil sie jakis blad i nalezy jechac do zakladu gdzie podlaczaja auto pod komputer zeby te bledy naprawili.
No no, skąd ja znam ten przypadek z tymi diodkami. Allora tak jak napisał Tuti czeka Cię wycieczka do mechanika lub serwisu i podpiecie pod kompa.
Rigobert naprawde bardzo cenna rada. Szkoda że tego nie wiedziałem jak się bawiłem w wymiane żaróweczek. No ale powiedźcie mi jak tu wymieniec żarówki i nie sprawdzać czy działają![]()
Się słyszało, się napisało. 8)Napisał Emenems
Prawdę mówiąc dla mnie też ta cała sytuacja jest dość tajemnicza.Napisał Emenems
Sam mam przepaloną jedną żaróweczkę pod wskaźnikiem temperatury, ale czekam twardo już 4 miesiąc, aż jeszcze się coś przepali, bo sam mam stracha przed zapaleniem kontrolki poduszek.
Sposób na to chyba jest taki, żeby rozkręcić, podmienić żarówki i skręcić.
Dzięki wszystkim za omoc w tej sprawie.
Wprawdzie jeszcze świeci się ta kontrolka od poduszki, mam juz mechanika, który powiedział, że się tego podejmie i powiedział, że bedzie mnie to kosztowało 20-30zł.
W autoryzowanym serwisie zaśpiewali 150zł i trochę się przeraziłem.
Jeszcze raz dzieki. Teraz mam wszystko ładnie podświetlone i mogę zająć się czymś innym. Poprzedni właściciel troszeczke zaniedbał to autko.
a mozna samemu zresetowac kompa ? np poprzez odlaczenie akumulatora? kiedys jak jezdzilem siena na gazie to po dluzszym czasie komputer mial duzo bledow i nie chcialo auto jechac na benzynie, wlasnie odpiecie klem pomagalo w tym przypadku.....
sie zresetuja, ale bledy sie nie skasuja... przynajmniej u mnie i przynajmniej od poduszkiNapisał evil
ale sprobowac nie zaszkodzi
![]()