Mnie już zdarzyło się 'bawić' sprężarką i pistoletem, ale nie odważyłbym się przy aucie czegokolwiek robić
Chociaż to 36-voltowe CUDO (hahaha) , które mogłeś obejrzeć w linku ode mnie, malowałem sam
---------- Post dodany o godzinie 21:29 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:29 ----------
Ok. Czekam ; D
Dzień kolejny, czyli pracowita sobotaPrzemek męczy się z lakierem, a tymczasem ja zaszyłem się pod maską
Pokrywy zaworów, pokrywa kabli zapłonowych oraz kolektor ssący pojechały szkiełkowaniaBaranom niestety polerka nie wystarczy, z niektórych zaczął złazić chrom, także będę musiał je oddać do ponownego chromowania - będzie cacy
![]()
iCAtronic - Elektronika samochodowa.
Odczytywanie Mastercode z Navi Connect+, bezpieczna aktualizacja oprogramowania oraz naprawa nawigacji po nieudanej aktualizacji.
http://www.icatronic.pl
Wszystko wygląda konkretnieGratuluję samozaparcia, trzeźwego myślenia i umiejętności. Czekam z niecierpliwością na kolejne posty
![]()
Świetny samochód,ogrom włożonej pracy,szczery podziw i gratulacje!!!
Będę śledził Twoje postępy,na pewno się czegoś dowiem i nauczę![]()
BTW, teraz temat ma się nijak biorąc pod uwagę tego pajączka z filmiku![]()
no stary kolejna alficzka ocalona gratulacje uporu i checi ale jak sie cos lubi to taka robota nawet cieszy.wiem bo sam mialem kiedys taki problem z moja alficzka od momentu kupna przejechalem 400 km i zerwal sie rozrzad i wtedy tyle sie nia nacieszylem tez jakos musialem sie z tym uporac....czekam na relacje z dalszego ciagu prac.
o co k'mon???
No i stanęła za nami robota
Zdjęcia z wczorajszego podkładowania "budy", czyli Przemek w akcji
Auto wyjechało zapodkładowane o 3 w nocy, w międzyczasie, spotkało nas parę przygód, m.in. nowy pistolet do podkładu kupiony w castoramie na sztukę okazał się totalnym trupem i trzeba było kombinować nowy
Niestety dalszy ciąg prac dopiero po 13 lutego![]()
iCAtronic - Elektronika samochodowa.
Odczytywanie Mastercode z Navi Connect+, bezpieczna aktualizacja oprogramowania oraz naprawa nawigacji po nieudanej aktualizacji.
http://www.icatronic.pl
Zmieniłeś kierownicę i nic nie mówisz
Nie lepiej było najpierw zrobić podwozie??![]()
Porządny pistolet to połowa sukcesu. Czy mi się wydaje, czy na lewym tylnym błotniku tuż przy krawędzi widzę jakiś dołek niezaszpachlowany? Właśnie, co to jest?
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest