Czy jest takowy na forum?? Jestem ciekawy jakie ma zdanie i spostrzeżenia o nowej alfie??
Pozdrawiam
Czy jest takowy na forum?? Jestem ciekawy jakie ma zdanie i spostrzeżenia o nowej alfie??
Pozdrawiam
To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance
Ja będę mail okazje sie przejechać 159 1,9 JTD wersja 150KM pod koniec miesiąca to na pewno coś napisze)
ja miałem okazję jeżdzić 159sw 2.4 200KM bardzo ł adnie to autko jeżdzi na maxa nie mogłem bo była nowa i mnie pilnowali ale super![]()
jezdzilem 2,4 jtd, trzyma sie i hamuje lepiej niz jakakolwiek dotad, moj kolega stwierdzil po 400 km ze siedzenie pasazera nie jest wystarczajaco wygodne.
Moim zdaniem 1,9 16V jtd wystarczy, zeby dosc szybko sie przemieszczac i nie zruinowac budzetu, benzynowe nic nie wiem.
Ostatnio testowalem 159 1,9 JTDM, zrobilem nawet kilka fotek - wiec wrzuce wszystko "hurtowo"![]()
Szkoda tylko, że to tylko najładniejsza vectra. :wink:
eee tam vectra, To w takim razie też i saab 9-3.
GM nie kupilo podlogi ze 159 dla Vectry i SAABA bo byla dla nich zbyt droga, a i cala reszta tez nie ma nic wspolnego z tym koncernem z wyjatkiem bloku silnika
ja jeździem 159 3.2 v6 Q4...
i calkiem fajnieogolnie to bylo pierwsze auto ktore mialo powyzej 200 koni i nim jechalem ( a tu 260), wiec mialem podwojna radoche, a co do katowania.... - moglem!! nie jechalem nawet z wlascicielem tego auta
![]()
czulem sie w niej jak w domu, tez ze to full opcja i w ogole, foteliki mi sie bardzo podobaly!
co do dynamiki to mnie nie powalila taka moc... to i moglaby lepiej isc!
ale dzwiek tej v6 rewelacja!
a więc wuja mnie odwiedzil, 159 sportwagon kolor kakao, 1,9 MJTD pojezdzilem, i juz ojca przekonuje na to auto, ojcu bardzo sie spodobal, wiec moze powiekszymy rodzine, bedzie w garazu 156 i 159!
prowadzi sie rewelacja te 150 kucy jak dla mnie starczylu na dynamiczną jazde, wuja ma w planach jeszcze chipa 30 konnego, robionego u dealera tak ze na gwarancji po tym to w ogole bedzie pieknie!
srodek mnie strasznie sie podoba, on mial akurat jasny, bez z takim odcieniem szarosci, troche brazu lekkiego, ogolnie bardzo zachecal, fotele z zamszu, pozycja za kierownica dla mnie 10, czulem sie bardzo swobodnie!
kozackie auto!