Masz już jakieś wieści?? :?:
Masz już jakieś wieści?? :?:
Właśnie... Dziwne może ktoś mi coś podpowie.. Mechanik twierdzi że to pasek rozrządu przskoczył i to jest przyczyną czy to możliwe???
Wymieniamy paski!! zobaczymy... :roll:
Jest to możliwe jak najbardziej, czasami tak sie dzieje a bella wtedy żle pracuje i stuka i puka :?Napisał maciomirek
Mozliwe tylko ajk wytłumaczycie ze rozrusznik neidaje rady kręcić??Mi się wydaje że to coś więcej.Panewka sie zatarła albo cos innego szarpneło i dlatego mogł przeskoczyć pasek.Wstrzymał bym się z rozządem ,zdjął bym miskę albo dobrze ustawił na starych paskach.
Oj ja napisałem ze to jest możliwe a przyczyn może być wiele, najlepiej jechać do serwisu by zobaczyli czy panewki są dobre i wał dobry (należy zdjąć miskę oleju tak jak kolega sugeruje). trochę przerobiłem temat ostatnio (samodzielna wymiana pompy oleju) i ciągle sie uczęPozdrawiam
heheh aj ostatnio sam trzaskałem remoncik silnika.dlatego raczej odradzam experymentowanie.Szkoda kasy.
Sam go zrobiłes?Napisał qdlacz007
Jak najbardziej. 8) własnoręczna robota no wiadomo i jeszce pomocnik musiał byc bo samemu to nudno<pivo> i co dwie głowy to nie jedna.
No to czas na mnie muszę też coś zrobić sam, przymierzam sie do rozrządu ale samemu tak jak mówisz to nie robotaNapisał qdlacz007
![]()
maciomirek,
Jak Twoja Bella?