OK już wiem, dzięki za odpowiedź.
OK już wiem, dzięki za odpowiedź.
1970 cm z sekwencyjnym wtryskiem LPG. Wolę pchać moją Alfę niż jeździć VW!!
zaliczka wpłaconapooooszłoo
już nikt mojego miejsca nie będzie miał hehe
Może by tak maila do TVNTurbo?
to ślij![]()
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Jak każdy napisze to chyba większe prawdopodobieństwo, że się zjawią![]()
ale jak faktycznie ma cos to dac to musimy sie zorganizowac i wysłac tych zaproszeń (zawiadomien) duużo. ustalmy wspólną tresc maila do tvn i niech kazdy kto chce wyśle do nich.
W takim mailu trzeba określić
1. Podstawowe informacje o AH - ile istnieją, na czym polega działalność ile nas jest, ile pojawia się na spotach
2. Pochwalić się ubiegłorocznym zlotem - liczbą uczestników, widzów, ile Alf w sumie mogło się pojawić (łącznie z gośćmi) sponsorami (wartość nagród wynosiła 8000 zł)
3. Wymienić atrakcje tegorocznego zlotu
4. Podkreślić jak duże jest zainteresowanie
Jak komuś się chce pisać to niech pisze, a jak nie to ja napiszę jakiś materiał dla mediów za jakiś czas![]()
Serdecznie informujemy o zbliżającym się ogólnopolskim zlocie największego klubu miłośników AlfaRomeo ( www.forum.alfaholicy.org ). Zlot odbędzie się dnia XXXX w miejscowości XXXX położonej w parku XXXXX. Pojawiom się na nim takie rodzynki motoryzacji jak: XXXXXXX ( Np 75, 164 - nie wiem czym kto będzie ) W programie między innymi XXXXXX. Serdecznie zachęcamy do zainteresowanie się naszą coroczną imprezą.
Co myślicie ?
Bardziej marketingowo też da się to napisać![]()