sadze ze Alf bedzie moze z 10 szt....dobrze by bylo gdyby wiecej...w grupie sila![]()
sadze ze Alf bedzie moze z 10 szt....dobrze by bylo gdyby wiecej...w grupie sila![]()
Czemu tak sądzisz że nas tak mało będzie...?? licze na więcej...oczywiście jestem za tym że fiaty i maserati też wpadły ;dNapisał Piotr34
ja tez bede jechal to juz 11![]()
ma byc nas jak najwiecej....by to dobrze wygladalo jadac przez miasta....no i sam fakt ze spotkamy sie i jakies newsy wymienimy....wazna rzecz :mrgreen:
czuje ze zimno bedzie takze odziez w pelni zimowa bedzie nam potrzebna....
coz wiecej...
aha...a kto robi te flage????
Piotrek --- > sadze ze Alf bedzie moze z 10 szt....
Nie załamuj mnie ! Liczę na większą frekwencje ! Jestem nawet pewien, że będzie więcej Alf.
Jednak mimo to, kuzyni alfy są mile widziani wg. mnie. Żeby tylko nie zdarzył się czarny scenariusz... kilka Alf i reszta fiatówW Alfie siła.
nie no ...nie bedzie tak zle mysle....ja tam bede napewno...juz moja druga połówka sie pali by nas nagrywac....hehehe
gorzej bedzie jak sie cos urwie na malej nierownosci....przy kreceniu kółeczek...buhahahah
wstyd jakich mało i na holu do domuops:
Ja też będę na pewno... o ile wcześniej nic mi się nie urwie (coś mi piszczy tam po prawej stronie pod maską, szczególnie na zimnym silniku, tam gdzie te paski się kręcą [nie wiem, nie jestem mechanikiem]). Sam jestem ciekaw jak będzie się sprawdzała nawierzchnia. Chętnie bym trochę wyczuł Alfę, bo zakupiłem ją całkiem niedawno (miłość od pierwszego wejrzenia).
Raczej trzeba się nastawiać, że będzie zimno, ale mam nadzieje, że nie będzie padać !
Ps. Co do nagrywania... to przydałoby się. Mam nadzieję, że będzie ekipa co porobi fotki i nakręci kilka ujęć, bo nie chce mi się latać cały czas z telefonem odpalonym![]()
Witam,w sobotę bede mial juz swoją belle.AR 166 3.0V6.Poprzednia była 2,4JTD.Pisze się,spotkamy sie jw.
luzik...
moja żonka bedzie nas "kamerowac" i zdjecia robic...zaden problem...
Musi być nas wiecej zeby rozgrzac atmosfere ale z wypowiedzi tez mi sie wydaje ze bedzie nas wiecej i taka mam wciaz nadzieje ze nikt sie nie wykruszy w ostatniej chwili ani zeby zadna wloszka komus nie odmowila posluszenstwa...
Piotrze widze ze sie bardzo napaliles na ta imprezeto tak jak ja !! a ku scislosci to Tobie mrugalem i reka pomachalem pod Media Markt niedawno
?? czy ktos jeszcze w okolicy Pomorzan ma taka ladna 166 ;P ??