Witam. Potrzebuje pomocy w sprawie key code do Alfy 147
Samochud sporowadziłem z Francji w dokumentach i w samochodzie nie znalazłem karty key code o której istnieniu dowiedziałem sie jakis czas po kupnie auta jak moge uzyskac ten kod.![]()
Witam. Potrzebuje pomocy w sprawie key code do Alfy 147
Samochud sporowadziłem z Francji w dokumentach i w samochodzie nie znalazłem karty key code o której istnieniu dowiedziałem sie jakis czas po kupnie auta jak moge uzyskac ten kod.![]()
Kod możesz uzyskać od ASO.
koszt wraz z 1 kluczem to ok 1000zł
mam komplet kluczyków
co mi bedzie potrzebne aby kod uzyskac w ASO
nie potrzebujesz dorabiania kluczy, bo przecież wystarczy ci sam kod do radia, takie coś załatwią ci w aso i kosztuje to bodajże 80-120zł jedziesz i oni po numerze vin chyba bodajże go wyczytują, jest też opcja że możesz jechać do jakiegoś elektronika, zajmujący się audio i on jakoś z radia obejdzie albo usunie code, albo też na boku radia jak wyjmiesz je to możne pisać code
nie potrzebuje kodu do radia tylko do komputera w samochodzie i nie pojade do ASO bo samochodu nie moge odpalic
to coś ty robił że potrzebujesz kod do immo ?
Może poprostu IMMO odmówiło posłuszeństwa
to nic tylko laweta do ASO niestety i prawdopodobnie wymiana immo.
Jeżeli nie ma środków to może przez jakiś czas pedłować
Kiedyś w firmowym seicento padła nam centralka immo. Aso ściągało ją przez tydzień. Wbijanie kodu dobrze mi szlo, więcj tylko ja nim jeździłem![]()
jesli chodzi Tobie o karte CODE do kluczykow - kosztuje ona 200 zl i w ciagu kilku sekund przy Tobie ja sciagna z komputera
..... powered by www.cinsoft.pl