Jakie dywaniki używacie, gumowe czy welurowe?
Chciałbym poznać Wasze zdanie. Zastanawiam się nad gumowymi przez cały sezon ale nie wiem czy to najlepszy pomysł.
Jakie dywaniki używacie, gumowe czy welurowe?
Chciałbym poznać Wasze zdanie. Zastanawiam się nad gumowymi przez cały sezon ale nie wiem czy to najlepszy pomysł.
Oczywiście że przez cały rok welur. Mam możliwość suszenia codziennie.. Poza tym takie dywaniki są dużo bardziej estetyczne niż gumoweA i z gumowych woda się wylewa... Więc i tak podłoga zamoknie
![]()
Napewno gumowe są bardizej praktyczne zarówno pod względem zawilgocenia jak i doprowadzenia ich do ładu np. po błocie czy innych nieczystościach. Jednak wyglądają koszmarnie i wogólne mi się nie widzą, dlatego też używam weluru...
---------- Post dodany o godzinie 21:13 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:13 ----------
No patrz prawie w tym samym czasie..
koniecznie welurowe, jeśli przestrzega się zasady przed wejściem do samochodu but o but to jest spoko![]()
Ja od zawsze używałem gumowych, więc już się przyzwyczaiłem i obecnie mam gumowe dywaniki firmy Doma - polecam. Pod nimi chyba nawet jakieś welurowe leżą.Woda mi się nie wylewa, a po prostu nie mogę zdzierżyć widoku ubłoconych dywaników welurowych. W lato jeszcze ok, ale zimą... Brr.
I wcale gumowe nie wyglądają tak tragicznie.![]()
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
U mnie dokładnie tak jak u Bociana. Aktualnie gumowe, brzydkie i śmierdzące. Ale wiosna już niedługo, wróci welur i aluminiowe felgi![]()
Welur cały rok, gumowe są brzydkie.
Niestety mam gumowe przez cały rok. Jakbym upolował welury z logiem Alfy to gumowe czekalyby na zime![]()
Welur cały rok.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS