6 tysięcy to trochę mało nawet jak na 1.6 TS. Polecam zainwestować troszkę więcej i kupić jednak 1.9 JTD. Na pewno nie będziesz żałował, jeśli oczywiście będziesz ja "szanował"![]()
siema, wlasnie nosze sie z zamiarem kupna samochodu od jakiegos czasu dysponuje kwota w okolicy 10/11k, sledze ten temat i widze ze odradzacie kupno auta za ok. 6k ktos napisal ze ok. 10 juz cos mozna upolowac, trafilem cos takiego na allegro
http://moto.allegro.pl/jak-nowa-alfa...432469610.html
cena wydaje sie atrakcyjna tak samo wyglad zewnetrzny, mam do goscia ok 120 km w jedna strone wiec nie jest t szybki i tani wyjazd a nie chce jezdzic w te i z powrotem na darmo.
Wczensiej mialem E36 byla po przejsciach jednak dawala rade mniej wiecej wiem na co zwrocic uwage szpary powloke (jak ktos odstawil chinszczyzne to widac malowane elementy) zuzycie tapicerki kier itd. Czy auto posiada hak i od kogo kupujemy.
Ost. bylem w Poznaniu w szkole i podczas zajec znalazlem z poz wlasnie jedna alfe 147 z 02 r.za 10k nic mi nie szkodzilo umowielm sie z gosciem podszedlem na miasto z bracholem i nie wiedzialem co myslec gosciu jak otworzyl maske to stwierdzilem ze to diesel choc w ogloszeniu bylo napisane ze to benzyna a tu zostalem poprawiony przez wlasciciela i co sie okazalo byla to benzyna. Generalnie autko prezentowala sie ekstra duzy alusik *(chyba firmowy alfy z trzema okregami) lekko przerysowany zderzak itd w sumie ok, we wnatrz jasna tapicerka ale strasznie brudna bagaj to samo jak by gumiaki zablocone tam wozil. Galka od zmiany biegow latala lewo i prawo jak.... jak nie wiem co... wiec na tym przykladzie stwierdzilem ze cena adekwatna do ceny, jednak czy aby jednka i tak nie za wysoka ? Wybaczcie zboczylem z tematu...
Moje pytanie co sadzicie o tym egzemplarzu, bardzo mi sie podobaja kombi sedan tez niczego sobie.
fotki to raczej podpicowane troszkę
przebieg - hmmm gała wytarta , kombiak z hakiem i holenderskim gazem ... ja nie wierzę no ale nie wiem ( aha - dochodzi koszt legalizacji butli jak się nie mylę ) http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=12355094
ale handel mu dobrze idzie - prawie wszystkie autka ma już zarezerwowane
coś już chyba o niej było kiedyś ale pewny nie jestem
godzinke dwie wczesniej ogladalem inne jego aukcje i nic nie byl oze zarezerwowane ;d tylko od dluzszego czasu sledze autka m. in. alfy i kojarze ta chatke w tle i chyba tez tego furaka,
Od czasu jak sprzedałem mondeo - tak od grudnia - sledze aukcje i te w kutnie cały czas sie powtarzaja - inny sprzedawca inny numer tel ale auto to samo, dzwonilem w sprawie 156 - mialem na oku 2 czarne, jak sie okazalo byla to jedna i ta sama - ale wystawiona przez inne osoby, inne foto inny plener - auto to samo.
Biznes sie kreci.
Znajomy kupił w tamtych okolicach i po powrocie stwierdził, ze tam nie ma innego biznesu jak handel autami ...
kretacze czy mozna cos poszukac w miare ?
Auto kupił w stanie w miare dobrym, kilka usterek bylo zamaskowanych, troche rzeczy podmalowanych tu i ówdzie szpachla - tyle że on kupił woła roboczego i zależało mu głównie na silniku itd - ogólnie ok - ale jak stwierdzil to tam sami typowi handlarze