Witam , ostatnio podniosłem kanape tylną i pod nią ukazały mi się dwie wiązki kabli zakonczone jakimis kostkami , pytanie do czego to ustrojstwo ?? lezą sobie swobodnie do niczego nie podłączone pod kanapąz prawej strony
Witam , ostatnio podniosłem kanape tylną i pod nią ukazały mi się dwie wiązki kabli zakonczone jakimis kostkami , pytanie do czego to ustrojstwo ?? lezą sobie swobodnie do niczego nie podłączone pod kanapąz prawej strony
alfa romeo jest 159 & 147 była 166 3.0.v6 super!!156jtdx2 147jtd8v
Moim skromnym zdaniem wiązki car audio do bagażnika.
wyglądają one tak
halllo i co nikt nie wie do czego to ??
Nadal zostaję przy swoim zdaniu...tam są jeszcze wiązki od pompy papiwa przy zbiorniku, oświetlenia etc. ale ich "rozłączenie" zapewne zostało by szybko wykryte![]()
no okej ale ja nie mam bose pozstym ta wiązka konczy się na siedzeniu nie dostanie do bagaznika wiec dziwi mnie fakt ze to od tego pozatym demontowałem ostatnio raadio i tam zadnej wolnej wiązki nie widziałem
auto nie jest w pełni tej serii, bo np silniki są w wielu innych autach wykorzystywane, tak samo wiele części, np wiązki kabli... nie opłaca im się do każdego auta, modelu, typu, podtypu projektować każdego kabla osobno więc jest tak ze jest wiele kostek złączy, dziur przestrzeni miejsc dla innych rzeczy, np spójrz na silnik, jest kilka miejsc choćby na bloku, że wygląda jak by coś było wykręcone, sprawdź te wtyczki czy włączają się pod jakąś główną wiązek, jeśli widać że to było seryjnie, a nie samoróbka przez jakiegoś wieśniaka to znaczy że coś można podłączyć, ja np mam z tyłu przy boose wzmacniaczu miejsce , kostkę na podpięcie zmieniarki płyt, mimo że nie mam zmieniarki i jej nie było od nowości, więc po co w takim razie mi te kostki ..