Tak, maja..... czesci od VW :mrgreen:Napisał mrutyna
Tak, maja..... czesci od VW :mrgreen:Napisał mrutyna
Ja napisze wprost, szukająć autka dla mne ojciec przeglądał wsórd Astry II, WV Golfa IV, Xsary i innch szmelcwagonów o których nawet przypał pisać... wiec dobrze że istnieje Alfa :mrgreen:
To co się liczy w życiu to szybkie dziewczyny i piękne samochody...
AR 156 2.0 TS - była i jest dalej w rodzinie
AR GT 1.9 jtd powered by Rperformance
Napisał Olowek
oooł jeee, ja teżCelica gen V już miałam, tylko że z silnikiem 2.0
Gdyby nie Alfka, teraz woziła by mnie zapewne Celica gen. VII
(gen VI jest wg mnie skopana, ale "siódemka" mnie powala)![]()
Gdy kupowałem Alfę miałem kilka typów przy których obstawał bym w dalszym ciągu.
Kolejność nieobowiązkowa:
1. Honda Civic od roku 1992>
2. Mazda 323F wersja po FL od 1994
3. Fiat Bravo
4. Lancia Delta
5. Rover 220
Jakbym nie kupił mojej Belli to kupiłbym:
Lancię Kappę - za niebanalny styling
Peugeota 605 - za niebanalny styling
Citroena Xantię - za niebanalny styling
8)
Przed Alfą miałem kupic Mitsubishi Sigme 3.0 V6 24v pełen wypas przejechałem 600 km w jedna strone po te auto i okazało sie ze sporo do roboty jestKupiłem alfe
i jest tak samo dużo do zrobienia
![]()
AR 155 1.8 8V & AR 156 2.5 V6
Wera nie wiem czy widziałas którąś z amerykanskich reklam toyoty celica tej po 2000, jezeli nie to warto. Zabawne sa. Hasło reklamowe to: Looks fast!!!Napisał wera
Tyle że częsci do Mitsu trzeba by było brać z Japonii i zapłacił byś 2 razy tyle co za naprawę Alfy.Napisał FlaY
Jeździłem Leonem- zdradza go płyta podłogowa z Golfa. Ten samochód to usportowiony Golf, Alfy szyte są na miarę. Nie wiem, ale ostatnio mam jakąs awersje do niemieckich aut.poza tym seaty też miodzio szczególnie nowy leon czy ibiza... coś w sobie mają przynajmniej takie jest moje skromne zdanie...
Tak, maja..... czesci od VWOd Seata Leona zdecydowanie bardziej wolał bym Grande Punto Abarth.
http://fiergloo.blogspot.com lub http://fiergloo.pl/ - moje spojrzenie na motoryzację
2007-2008: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v
2008-2018: Alfa Romeo 164 3.0 V6 12v Automat
2014-....: Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v FL
2018-2021: Lancia Kappa 2.4 JTD 10v
2021-....: Alfa Romeo 159 1750TBi
Ja kupilbym Lancie Kappe.