Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Temat: [147] Bose Audio

strazak66666666
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał mikaak Zobacz post
    hmm...no właśnie podobno poczekam, może ktoś to w jakiś sposób potwierdzi, czy śmiga tam wszystko bo coś czuje, że jak ja kupię to nie bedzie działać
    A że ja Cię tu wcześniej nie widziałem;P

mikaak
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał strazak66666666 Zobacz post
    A że ja Cię tu wcześniej nie widziałem;P
    Pewnie dlatego, że jestem szczęśliwym posiadaczem Alfy dopiero od niedawna

Użytkownik Romeo Avatar Pietia
    Mieszka w
    Ze wsi za odrą, pod Opolem xD
    Auto
    Mia Bella AR 147 1,6TS 01r.

Domyślnie

Dla zainteresowanych XCarLinkiem mała galeria z montażu użądzenia:

GALERIA

mikaak
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Pietia Zobacz post
    Dla zainteresowanych XCarLinkiem mała galeria z montażu użądzenia:
    I jak Ci kolego ten sprzęcik chodzi? Działa z przyciskami na kierownicy? Są jakiekolwiek problemy?

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Gra bardzo dobrze! W niedalekiej przyszłości będę tylko musiał papierowe głośniki na jakieś normalne zamienić. Jeśli jakość mp3 jest dobra to i jakość dźwięku jest dobra. Organoleptycznie niestety nie miałem okazji sprawdzić czy przyciski z kierownicy działają bo po prostu ich nie mam. Jako że urządzenie emuluje zmieniarkę a nie jest jakimś kosmicznym wynalazkiem, do którego trzeba oddzielnie podłączyć jakieś sterowanie nim podejrzewam, że będzie działać. W zasadzie to musi działać! Urządzeniem steruje radio a przyciski z kierownicy są obsługiwane przez radio więc musi działać. Muszę przyznać, że urządzenie warte swojej ceny.

mikaak
    Gość

Domyślnie

Muszę przyznać, że urządzenie warte swojej ceny.
    No właśnie, bo koło 350zł trzeba wydać, dlatego chciałem wiedzieć czy warto. W takim razie, postaram się zaopatrzyć w taki sprzęt niedługo

Mieszka w
    Auto

Domyślnie

Proponuję się jeszcze zainteresować czy urządzenie będzie miało wejście AUX czy pod iPoda. I ewentualnie kupić to bardziej Ci odpowiadające. I przede wszystkim czy podejdzie pod twój model radia! Bo ponoć nie pod każdym działa. Na aukcjach są podane radia, z którymi współpracuje.

mikaak
    Gość

Domyślnie

Proponuję się jeszcze zainteresować czy urządzenie będzie miało wejście AUX czy pod iPoda. I ewentualnie kupić to bardziej Ci odpowiadające. I przede wszystkim czy podejdzie pod twój model radia! Bo ponoć nie pod każdym działa. Na aukcjach są podane radia, z którymi współpracuje.
    Przeglądałe Allegro i są tam wymienione dokładnie modele z którymi działa xcarlink. Jak już bede zamawiał, to sprawdzę dokładnie, ale z tego co widzę to pod moim będzie działać. Raczej muzykę będę zgrywał na kartę pamięci czy pendrive, więc nie zależy mi specjalnie na podłączeniu iPod'a/iPhone'a.

Młody1982
    Gość

Domyślnie

A duzo jest roboty zeby podlaczyc oryginal subwofer bose do belli ktora nie ma na pokladzie tego naglosnienia ?

bella147mmm
    Gość

Domyślnie

helo
    mam pytanie odnośnie nawigacji w alfetkach....a dokladnie o brak dzialania...wyswietlacz sprawny wszystko ok z tym ze navi i tel nie dziala natomiast płytki cd i radio idą tylko przy pierwszym zapaleniu silnika, gdy zgasze silnik i ponownie wlącze płyta ani radio juz nie ida , niewiem czym to moze byc spowodowane nie rozumiem tematu ale taka juz kupilam i bylam tego swiadoma..jesli ktos moze pomóc to prosze pisac...? ...bo system bose kusi niezmiernie a sluchac sie nie da