Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 22 z 22

Temat: Głośne turbo

Użytkownik Znawca Avatar wiedzmaak
    Mieszka w
    Zabrze
    Auto
    Alfa Romeo 147 1.9 JTD M-Jet 16V------------------------ Alfa Romeo 159 2.0 JTDm 170 km

Domyślnie

Jeśli będziesz mieć dziurawy dolot to będziesz słyszał dość charakterystyczny świst lub coś jakby szum wydobywający się spod maski.

michao1
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał JTDMattt Zobacz post
    U mnie było tak, że powyżej 2000 obr to on praktycznie w ogóle nie szedł tylko kopcił. Skoro twój przyspiesza tzn. że może to nie być dolot, a co innego. Najlepiej sprawdź sam rury, może coś zauważysz. Niech ktoś wciska gaz a ty sprawdź czy nigdzie nie ucieka powietrze, czy rury trzymają ciśnienie. Jeżeli nic nie znajdziesz to jedź do mechanika, niech podłączy twoją Belle do kompa i sprawdź. Nie wymieniaj w ciemno, bo tylko wydasz kasę.
    Co do jakości zamienników to nic nie wiem. Ja kupiłem oryginał.

Gdyby była szczelna ta rura to skąd kropelki oleju na niej?
    A może nieszczelna jest rura na zdjęciu?
    [IMG]file:///C:/Users/hp/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/hp/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/hp/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/hp/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-3.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/hp/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-4.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/hp/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-5.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/hp/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-6.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/hp/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-7.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/hp/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-8.png[/IMG]