roztapia sie razem ze sniegiem![]()
Rewitalizator XADO.Tak z czystej ciekawości czy ktoś to stosował?Moja Niunka nie wymaga puki co żadnych specyfików,ale jestem bardzo ciekawy czy to rzeczywiście działa.Czytałem w "Automobiliście"że to działa(a szacun dla tego pisma mam)Począwszy od wyrównania cisnienia na cylindrach,zmniejszeniu nawet dwukrotnie zużycia oleju po wyciszenie i zmniejszenie zużycia paliwa.
Były inne wcześniej. Teraz 159 i 156 oraz 155 do sprzedania.
co prawda jak mialem 125p.jeszcze to zastosowalem DOKTORA i o dziwo bylo lepiej,na chwile.Pozniej remont,jabym nie wierzyl w takie bajki uzdrowienia silnika,tarcie robi swoja robote i nic nie zastapi smarowania-----chyba to jest podstawa naturalnego chlodzenia silnika.Oczywiscie bez obrazy dla czasopisma i czytelnika,Pozdrawiam
Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 1992-pozostały piękne wspomnienia 03.09.2017
Alfa Romeo 155 2.5 V6 1992
Alfa Romeo 155 2.0 Q4 1992
I wszystkie są czerwone
witam. mam pytanie a mianowicie chce zakupić kompletne przednie drzwi drzwi do swojej alfy gdyż moje maja sporo usterek i były chyba bite bo tona szpachli na nich jest i stąd moje pytanie czy drzwi od wersji po lifcie będą pasowały do wersji przed liftem czy różnią się jakimiś przetłoczniami??? jezli ktoryś z kolegow miał by do odsprzedania kopletne drzi przednie lew i prawe prosił bym o info.
kolor jaki mnie interesuje to:
http://reocities.com/MotorCity/factory/4940/old.html
z góry dzięki![]()
Przednie są takie same, tylne się różnią.