tak sie zastanaiwam do czego ta regulacja z lewej strony fotela kierowcy (takie okrągłe pokrętło)?? czy moze w ogole to nie jest regulacja tylko jakas przykrywka na mocowanie podłokietnika??
tak z nudow pytanko 8)
tak sie zastanaiwam do czego ta regulacja z lewej strony fotela kierowcy (takie okrągłe pokrętło)?? czy moze w ogole to nie jest regulacja tylko jakas przykrywka na mocowanie podłokietnika??
tak z nudow pytanko 8)
kręcąc nim możesz zmniejszyć lub zwiększyć wybrzuszenie w dolnej części oparcia! W temprze powinieneś mieć tak samo![]()
Gdy nie dajesz rady, a walczysz dalej.... wtedy zaczyna się Kyokushin
w temprze to ja mam zegarek zamiast obrotomierza i tyle z seryjnego wysposazenia dodatkowego :mrgreen:
ale fajny bajer musze sie tym pobawić 8)
fajny ten bajer jak działaNapisał Alfista
W mojej 155 niedawno sie to zepsuło i nic sie nie dzieje jak kręcę tym pokrętłem
, a w temprze juz nie działało jak ją dostałem :wink:
to pewnie u mnie tez to nei działa znajac zycie ale jak bede w garazu to zobacze, moze jednak :mrgreen:
:mrgreen: to do sterowania profilu oparcia /wybrzuszenia/
u mnie również to pokrętło spełnia rolę zaślepki i dlatego się zastanawiałem... a da się to jakoś naprawić?
U mnie w 155 też nie działało i pół roku zastanawiałem się do czego służy![]()
u mnie chyba tez nie działa , moze to tylko atrapa jest ?![]()
coś z tym pokrętłem jest nie tak ;//
Jak swoją 155 kupiłem to działało i wiedząc, że to pokrętło lubi sie psuć używałem delikatnie no i mimo wszystko po 2 latach sie zepsuło![]()
Gdy oddawałem fotel z tempry do naprawy bo był wybity to przy okazji tapicer naprawił mi pokrętło bez dodatkowej dopłaty :>>>
wiec naprawić to jest pewnie łatwo tylko trzeba rozpruć oparcie hehehe