Ja się niestety wykreślam, mam zajęcia.
Ja się niestety wykreślam, mam zajęcia.
I jednak lotnisko??![]()
No raczejLotnisko dobra opcja
Ale co ma być na tym lotnisku? Bo na razie to się wszyscy napalili, a za wiele nie wiadomo...
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
bimski, nikt się nie napalił - a nawet choćby chęć spotkania się z innymi, porozmawiania, pooglądania innych AR, integracja różnych regionów (Radom się wybiera, my-Kielce).
Nie każdy wymaga od spota - który przerodził się nagle w mini zlocik jakiś mega atrakcji, jak na ogólnym AH.
pozdrawiam
http://ann156.fotosik.pl/
GT 3.2 V6 Q2 '05 (09.2014)
MiTo 1.4 T-Jet 155 KM '09 (10.2016)
Spider 2.0 TS '99 (10.2022)
Pozdrawiam
---------- Post dodany o godzinie 22:32 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 22:29 ----------
Witam
Plany na zlot są takie żeby ok 10-11 spotkac się koło zamku w Piotrkowie, jak już wszyscy będą w kolumnie jedziemy na lotnisko do Piotrkowa ( wjazd płatny - 20 zł lub druga opcja wjazd + obiad + napoje ciepłe - cena w trakcie ustaleń ale nie powinna byc większa niż max 50 zł ) i tam mamy impreze w postaci dla chętnych KZK, pokazy motocyklowe itp. Postaramy się załatwic TV i ludzi z gazety. Lista dalej jest otwatra.
Pozdrawiam
panowie jestem skłonny po was podjechać i poprowadzić ja i druga 156, w końcu trochę przepale
panowie ustawiać się na ten zlot,mam po was wyjechać,po kolegów z Kielc i Radomia wyjeżdża kto inny,trzeba zacząć coś ustalać
panowie im nas więcej tym cieplej,dawac do listy, lepiej tak jak w domu przed telewizorem
Ja wyjeżdżam po kolegów z Kielc i Radomia ( Stacja STATOIL w Poniatowie ) . Pisać kto jest chętny żeby wyjechać gdzie na wlot do miasta i poczekać na kolegów z innych miast. Chodzi o wlot z Łodzi ( wyślemy chłopaków na starą trase i ktoś poczeka przy magazynach IKEA) , Warszawy ( Polichno zajazd GÓRSKI), Częstochowy ( Tu jest lipa żeby gdzieś się ustawić ale może MCDONALDS w kargał lesie ) , Bełchatowa ( LIDL w Piotrkowie ), Kalisz-Sieradza-Łask ( przy salonie HYUNDAY ), itd. Musimy obstawić wszystkie możliwe wjazdy i czekać na naszych gości z innych miast, żeby móc doprowadzić ich pod zamek w Piotrkowie.
Ostatnio edytowane przez Someone83 ; 01-03-2011 o 22:01