a co planujesz zrobic??![]()
a co planujesz zrobic??![]()
bierz GT chłopie nie zastanawiaj się, pojeździsz będziesz bardzo zadowolony
tak bardziej serio: ja kiedyś też się zastanawiałem nad takim wyborem jak Ty ale wcześniej jeździłem 147 i jak wsiadłem do BedzieszMoglWyprzedzac to
*nie podobał mi się środek (kwestia gustu i bardzo subiektywne odczucie)
*pozycja za kierownicą nie taka jak lubie (znowu subiektywnie)
*zdecydowanie mniej pakowne auto (do GT laduje bez problemów 2 rowery)
*lepiej mi się jeździło GT (znowu subiektywnie) w sensie ukl.kierowniczego, pracy zawieszenia, przyspieszenia
Może powinienem jednak odradzić? mniej ich będzie jeździć
Najlepiej pojeździć jednym i drugim i zadecydować
poza tym nie wszystkie wybory muszą być rezultatem kalkulacji i wielkiej analizy ;-)
Uwaga, mam Alfę i nie zawaham się jej użyć !!!!
Dla mnie osobiscie to prosta decyzja. Popatrzec na ulice.. bmw na kazdym zakrecie.. alfa nie![]()
jak ktos lubi byc oryginalny i wyrozniac sie z tlumu to GT, jesli chce byc kowalskim bmw![]()
No tak, bo E46 Coupe cała masa i każdy Kowalski takim jeździ...
Fakt, nie wyróżnia się z tłumu tak jak GT, ale dla wielu to będzie właśnie zaleta.
„Własnością człowieka jest zniknąć, śpieszmy się śmiać ze wszystkiego.”
Blaise Cendrars
Zalezy od osobowosci danej osoby.
Jezeli chce wyrozniac sie z tlumu to alfa, natomiast jezeli nie to wiadomo co.
Wogole dla mnie dziwne porownanie bmw vs alfa - dwie rozne koncepcje samochdow![]()
Koledzy dwa pytania na szybko:
1) Czy silnik 1.9jtd ma jakieś nagrzewnice w sobie? Jak szybko on Wam się w zimę nagrzewa i jak wygląda spalanie...
2) Czy warto szukać opcji z nawigacją - jak dokładne mapy są, czy można sobie samemu aktualizować, co poza nawigacją można sobie wyświetlać na tym ekranie?
---------- Post dodany o godzinie 16:58 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 15:37 ----------
Wiecie może coś więcej o tym aucie:
http://otomoto.pl/alfa-romeo-gt-navi...C14269847.html
Bardzo mi się podoba, a spod Warszawy daleka droga.
Co do tego egzemplarzu to brakuje wszystkich znaczkow.
Na bokach znaczka Bertone, z tylu loga alfy i znaczka GT - wiec pewnie malowane, albo taki tjuning![]()
Cenna uwaga. Dzięki.