AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
A co ma sprzedaż do tematu? Czyli Veyron jest damski bo ile ich się sprzeda? Nie pal tego bo ci mózg zżera.
Nic nie znalazłem.Ty tak zrobiłeś?Następnie udaj sie do dowolnego salonu AR, zawezwij kierownika i zapytaj go, kto głównie kupuje Mito. Ten sam manewr powtórz w paru innych salonach, żebyś miał pełny obraz.A kto to jest? Co ona ma do grupy Fiata, oficjalnych broszur i artykułów prasowych o MiTo o których wspominałeś?Agnieszka Zwolska, menedżer produktu ds. motoryzacji www.motofakty.pl
Chłopie, pieprzysz 3 po 3 i mam wątpliwości czy sam wierzysz w to co twój mózg wykreował. Mówisz o jakichś oficjalnych papierach których ci się nie chce szukać, a w zamian fundujesz nam wygrzebany z dna internetu bełkot z motofaktów co pani iksińska twierdzi o Renault Clio. Proszę cię, podeprzyj swój słowotok faktami albo zamilcz.
Nie wążne czy stary, to nie temat o newsach ze świata MiTo. Po prostu jest zaje***te a od serii różni się kosmetyką, nie jest samochodem-puderniczką. To tak a'propos tego co pisałem parę stron wcześniej przy Lancii Y.
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...
AR 156 1.8 TS ( 2001-2006)
AR 159 1.9 JTDM 16V ( 2006-2009)
AUDI A5 2.0 TFSI MTM (2009 -2014)
BMW 528i F10 ( 2014 - 2019 )
BMW 540i G30 ( 2019 -
Lewostronnym powolno jeźdźcom mówimy kategorycznie NIE !!!
bardzo prosze admina tego forum o ZAREAGOWANIE NA CHAMSKIE WPISY OSOBNIKA O NICKU ZUWIK. Nie życze sobie podobnych komentarzy po moim adresem. Odpuść synu bo się pofatyguję i znajdę ciebie osobiście a wtedy, niestety, będziesz poproszony o przeprosiny. Mam dość twoich chamskich ataków i potraktuj to jako jedno, jedynie ale ultymatywne ostrzeżenie. W Bielsku Białej nietrudno znaleźć własciciela alfy romeo 166 2,4 JTD CF2.
Rozumiemy się? Raz to powiedziałem i nie powtórzę.
A teraz w temacie. Nie masz jak widać pojecia o rynku. To ma sprzedaż do tematu, że kobiety stanowią ogromną siłę nabywczą. Firma pozycjonuje auto, jako "dla kobiet" właśnie dlatego. Jesli jakis produkt uda się wykreować dla tej grupy odbiorców, szanse na sukces sprzedażowy są bardzo duże. Kobiety, jak wykazują niezliczone badania, lubią małe, zwinne, pocieszne albo sympatyczne autka w wyrazistych kolorach. Jesli skonstruujesz pod tym kątem ofertę, jest szansa, że zadziała.
Co do salonów, tak, sprawdzałem to. We Wrocławiu, w Krakowie i w Warszawie. wszedzie tam mowią, ze Mito kupowane jest głównie przez kobiety, albo przez męzczyzn, dla swoich żon czy partnerek.
OMG... To jest paranoja jakaś.
To ja się pytam co ma sprzedaż do tematu, a ty kowalski stale o sprzedaży wypisujesz gdzie się da.
Hyena MiTo nie kupuję, bo mam 166 i mi wystarczy.
Kowalski ty się chłopcze zastanów, bo za tego typu groźby idzie się na zawias, a twoje IP jest w bazie danych. 166 srebrnych JTD są w BB 3 sztuki, ale powinieneś znaleźć.
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 18-02-2011 o 10:03
Grzesiek - żuwik
Dobra, Kowalski, propozycja: uspokójmy się obaj i skończmy osobiste dyskusje, wróćmy do meritum sprawy, ok?
Nikt nie twierdzi, że przytoczone przez ciebie wypowiedzi nie miały miejsca. Po prostu chciałbym z czystej ciekawości je obejrzeć i poczytać. Jeśli je gdzieś wyszukasz wrzuć je tutaj, ok? My ich nie znamy i nie znaleźliśmy, nie mówimy że ich nie było ale też nie mamy żadnych informacji potwierdzających że targetem MiTo są kobiety. Pomożesz?
http://www3.alfaromeo.pl/katalogi/al...log_ogolny.pdf
Oficjalny katalog opiera się na opiniach facetów, prezentuje eleganckie i sportowe barwy, sportowe "naleciałości" (ciężko mówić o korzeniach) marki, żadnych podręcznych schowków na szminki i buty, żadnych kwiatków do przyklejenia na karoserię, zamiast nich logo AR w czystej, prostej kresce i białej tonacji, bez kolorków i ozdobników. Tyle widzę ja.
Ostatnio edytowane przez żuwik ; 18-02-2011 o 12:09
Grzesiek - żuwik
Skończcie już ten przykry wątek, który do niczego nie prowadzi prócz waśni. Wnioskuje o zamknięcie wątku.
Kowalski, a Ty nie strasz chłopaka bo to właśnie dla Ciebie może źle się skończyć.
Nie nawidzę sztucznych podziałów, że Mito nie dla faceta, kiedyś na sklepach się pisało, że Żydów nie obsługujemy.
Alfa Romeo rządzi i wymiata na ulicach świata. Gniecie diesle i auta D.
Alfa Romeo 155 2.0 16V TS '97 - była
Alfa Romeo 156 2.0 16V TS '98 - była
Renault Laguna III 2.0 T '08 - była
Dodge Caliber 2.0 CVT '07 - był
Renault Laguna 2.0 dCi '12 - jest
Lancia Delta 1.4 TB '09 - była
Alfa Romeo GT 2.0 JTS '04 - jest