Optymalna barwa jest z przedziału od 4300 do 6000K. Powyżej światło jest już z niebiesko-fioletową poświatą i w czasie deszczu jedziemy jak bez świateł , a dodatkowo zwracamy większa uwagę dla panów w niebieskim![]()
Witam ponownie!Zestaw zakupiony i zamontowany. O ile z lewej strony (stojąc twarzą do auta) poszło gładko ok. 15min. to z drugiej strony ze względu na zamontowaną instalacje lpg konkretnie reduktor,to już prawdziwe piekło!!! Miejsca za cho... rę,ręce całe podrapane i pozdzierane,prawdziwy dramat! Dobrze że mi brat pomagał bo było by niewykonalne?!
Po montażu,przypomnę że montowałem zestaw 5000k,widok świetny,pięknie świeci!!! Mam jedno pytanie,mianowicie spodziewałem się znacznie mocniejszego świtała,a tu świeci tylko nieznacznie lepiej jak na żarówach? Czy to się z czasem jeszcze rozświetli,czy zestaw lipny,lub kończy życie soczewka?
Żarnik potrzebuje kilku godzin pracy żeby nabrać parametrów. Chyba że masz już pożółknięte odbłyśniki soczewek. Poczekaj trochę i obserwuj
Witajcie
Pojawił się u mnie mały problem, a mianowicie: zakupiłem zestaw HID do 156 FL i nie pasują żarniki są za długie. Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem?? Są żarniki H7 wszystko git majonez ale są za długie.
w 145/146 ts jak i gdzie zamontowaliście przetwornice do hid?
dźwięk + przyspieszenie + elastyczność = V6
help
po założeniu widzę, że nie świecą równo w linii? Czy może to być spowodowane tym, że kable napierają na ruchomą część gdzie jest żarówka?
ta od strony kierowcy świeci blisko auta druga daleko...