Pozdrowienia dal kierownika srebrnej 166 mijanej dziś na rondzie w Oświęcimiu przy wylocie na Tychy, jako jedyny odpowiedział na pozdrowienie, a trochę dziś Alf po drodze mijałem.
Pozdrowienia dal kierownika srebrnej 166 mijanej dziś na rondzie w Oświęcimiu przy wylocie na Tychy, jako jedyny odpowiedział na pozdrowienie, a trochę dziś Alf po drodze mijałem.
Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem
A ja sobie pozdrowie alfe lub jej wlasciciela jak kto woli która codziennie mijam jadąc do pracy na trasie kęty_bb jest to 147 juz po lifcie w ładnym jasnym kolorku...stoi zawsze od pon_pt po lewej stronie przed bramą jakiejs firmy w miejscu gdzie na łuku w lewo odbija sie na lipnik juz w samym bb...zawsze milo jest minac jakas alfe odrazu dzien jest jakis taki jakby lepszy hehe;PPPP
---------- Post dodany o godzinie 23:39 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 23:28 ----------
Aaa i jestem z tych mrugających....mrugam grafitową 147 (alle wpadająca w granat)
...na tablicach KOS tak wiec odmrugowywanie a nawet pościgi mile widziane eheh!
No to mój debiut
Pozdrawiam kierownika czarnej 156 sprzed fl dziś ok 13.30 - 14.00 na parkingu podziemnym w silesia city center, kierownik wjechał na moje miejsce gdy odjeźdzałem, oczywiście jak to zawsze prawie przy samym wejsciu...zamrugałem awaryjnymi,ale nie wiem czy zrozumiał...![]()
Pozdrowienia dla kolegi z Alfy 145 (były ramki klubowe), którego dzisiaj wyprzedziłem na średnicówce w Katowicach. Z mojej strony awaryjne poszły, kolega odmrugał![]()
Czerwono 145 SI 31xxx rondo w Siemcach,dzis 17.20,williamdrake,to Ty?Nie pamietom jaki mosz nr rej.ale cos mi sie zdaje ,że Ty.pzdr
Pozdrowienia dla czarnej 159 mijanej w komorowicach koło 23...
R.Y.D.Z.U to nie byłeś Ty????
Nie, wczoraj o 23 tropiłem węża wracając z kumplem z knajpy - z buta![]()
Ostatnio edytowane przez R.Y.D.Z.U ; 20-02-2011 o 12:04