Niezły moment musi mieć ten diesel jak przy 3 czy 5 biegu potrafi tak kopnąć po garach, że aż napinacz nie utrzymał
Hall do wymiany, albo wtyczka luźna.
Niezły moment musi mieć ten diesel jak przy 3 czy 5 biegu potrafi tak kopnąć po garach, że aż napinacz nie utrzymał
Hall do wymiany, albo wtyczka luźna.
Wiesz co popisales sie inteligencja,Radze Ci zalogować sie na stronie Pana Miodka i tam postować. Po zatym w twoim poscie nie ma znaków oddzielenia zdania. Po "kropce" ktora konczy zdanie zawsze stawia sie spacje.
Po drugie w polskim mozna budowac zdania skladajace sie z jednego słowa??
Gratulacje Ci zacny czlowieku iz jezyk Polski masz opanowane do perfekcji.
W moim przypadku była to literowka spowodowana szybka odpowiedza. Moj umysl szybciej mysli niz pisze, twoj natomiast jest wybitnie zlosliwy.
Odzi,sorry,ale teraz to Ty się popisałeś. Wolę czytać wypowiedzi lesio146 bez spacji,niż Twoje ewidentne błędy ortograficzne. Kolega lesio chciał Ci zwrócić uwagę,ponieważ bardzo źle się czyta takie byki,jak robisz,a Ty zaraz unosisz się honorem. A brak spacji akurat w niczym nie przeszkadza,bo to nadal czyta się normalnie!!! Literówki oczywiście się zdarzają,ale Tobie zdarzyły się co najmniej 3 razy w tym temacie,więc nie pisz,że to zwykła literówka. Gdybym się chciała przyczepić,to mogłabym Tobie wytknąć to,że nie używasz polskich znaków,typu "ż","ę" itd. Przy cytowaniu Twojej wypowiedzi miałam aż czerwono na monitorze. A poza tym gdybyś zapytał jakiegokolwiek polonistę o zdanie,to powiedziałby Tobie,że dopuszczalne jest nieużywanie spacji,ponieważ jest to forum,a nie oficjalne pismo. Więc nie czepiaj się kolegi lesio146!!! Zwracaj po prostu większą uwagę na to co piszesz,a nikt nie będzie Ci robił uwag!!!! I tyle w temacie...
ja jestem scislym umyslem, oczywiscie Pisac kazdy polak powinien potrafic, ale takie wtracenia m nie irytuja. Jak nie ma sie nic do powiedzenia w temacie to radzilbym zachowac milczenie. natomiast jesli ktos chce mi zwrocic uwage to priv chyba dziala. Trzeba rowniez pamietac ze uzytkownik lamie regulamin forum jesli pisze "posty" ktore nic nie wnosza do tematu.
Droga Madziu jesli moje posty Cie draznia, irytuja to ich nie czytaj. Zyjemy w wolnym kraju, taka mam nadzieje![]()
jeśli silnik zgasł ci nagle to mógł wyskoczyć taki błąd i to nie oznacza jeszcze awarii, skasuj błąd i jeździj. Będziesz się martwić jak pojawi się ponownie bez przyczyny.
A lesio146 ma rację, pisze się "rozrząd", czasem się dziwię, jak ludzie nie wstydzą się walić takich byków, ale już od dawna obserwuję spadek poziomu tego forum...