Dzięki również za sympatyczne spotkanko. Troszkę krótkie z mojej strony ale niestety obowiązki rodzicielskie .Mam nadzieje, że za 2 tygodnie znów się pojawię.
Dzięki również za sympatyczne spotkanko. Troszkę krótkie z mojej strony ale niestety obowiązki rodzicielskie .Mam nadzieje, że za 2 tygodnie znów się pojawię.
Mroźno było jak nigdy ale dzięki za spot i sympatyczną atmosferę. Ta Michałowa 164 to jednak kawał zajebistego autaŁukasz - dzięki za transport na Ursynów!
Marcin czemu "jednak"?? Miałeś jakiekolwiek wątpliwości??![]()
Również dzięki za miły spot i to znowu za sprawą kolegi wito, który przyciągnął ze sobą nie tylko mnie, ale również posiadacza BMW e46
. Przy okazji dowiedziałem się, że Scuderia jest absolwentem szkoły leśnej na pomorzu do której również uczęszczałem
. Pozdrawiam i mam nadzieję do zobaczenia następnym razem
.
Oj Michaelu, nie miałem na myśli Twojego nieskazitelnego egzemplarza, po prostu dawniej nie przemawiała do mnie do końca stylistyka tego modelu. Ale mi się poprzestawiało i już je uwielbiam za ponadczasowość i powiew starych, dobrych lat dla motoryzacjiDo swojej absolutnie koniecznie dorzuć jeszcze Zenderki Milano (głos ludu, nie masz wyboru!).