Czekamy z niecierpliwością na kolejne "odkrycia" nowatorskich rozwiązań w tych Alfach![]()
Czekamy z niecierpliwością na kolejne "odkrycia" nowatorskich rozwiązań w tych Alfach![]()
ciekawe kiedy na forum pojawia sie policjanci a moze juz sa?
moze ktoras policyjna 159 wezmie udzial w konkursie na zdjecie miesiaca![]()
tylko gdzies na wiosne bo teraz na tych kolpakach to zbytnio szans nie bedzie miec
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
na tych dystansach i obręczach citroena....
Z racji swojego zawodu znam wielu Policjantów z drogówki . Większość nie jest taka straszna. Po prostu mają taki zawód i tyle. Wczoraj pogadałem z 2 Policjantami i jak się okazało strasznie żałowali że nie dostali 159 i dalej muszą jezdzić Vectrą jak się wyrazili tym szmelem bez wyrazu.
Ostatnio słyszałem, że przy kierowcy i dwóch pasażerach opony ocierają się o nadkola podczas jazdy. Podobno, gdy w aucie jest tylko dwóch miśków problemu nie ma.
Z ciekawości zadzwoniłem sobie wczoraj do ADF Auto i spytałem o stalówki do 159. Okazuje się, że są w stanie sprowadzić mi komplet w ciągu 4 dni roboczych. Cena 450 zł z hakiem za sztukę. Pytanie tylko od czego są te felgi.![]()
Albo może Opla/Saaba? A może do 159 były jakiś czas produkowane? Na allegro niedawno była aukcja stalówek niby oryginalnych do 159 i szerszych od tych od Opla.
A co do ocierania opon to podobno faktycznie udało się już wyeliminować problem w dość sprytny sposób - wymontowano plastikowe nadkola i wnękę pomalowano czarną farbą - teraz jest gicior!![]()
Ostatnio edytowane przez JacekK ; 23-02-2011 o 12:26
u mnie w bdg sie wczoraj juz czaila jedna na rondzie, jezdzili wkoło i czekali az ktos wpadnie na czerwonym, naturalnie dlugo czekac nie musieli..
Niemiecka firma KFZ robi felgi do 159, do ściągnięcia za 260 zł brutto 16'