Kolego wiertło, odwiedzasz jeszcze alfaclub?
Zadałem Ci tam pytanko i już czekam pare dni na odpowiedź od Ciebie![]()
Kolego wiertło, odwiedzasz jeszcze alfaclub?
Zadałem Ci tam pytanko i już czekam pare dni na odpowiedź od Ciebie![]()
Kolego nadal zajmujesz się sprzedażą tych naklejek? Jeżeli tak to wyślij mi na PW cenę znaczka przedniego do Alfy 156 i dane do przelewu. Pozdrawiam
Witam,
dopisuję się z chęcią zakupu dwóch naklejek do swojej 155tki. Pytanie przy okazji ponieważ nie śledziłem całego wątku - czy trzeba zdejmować stare logo, czy przykleja się to nowe na wierzch?
Dodatkowo pytanie czy jest szansa zamówić takie same naklejki ale o średnicy 14mm? Potrzebuje dwie na kluczyki.![]()
a nie odkleja się to pod wpływem deszczu i innych czynników?
Kaska powędrowała na kontoczekam na naklejeczki.
BEZ SERCA, BYLI BYŚMY JEDYNIE MASZYNAMI..................
witam
obiecałem foty srebrno-czarnych naklejek lecz moje zdolnosci manualne sa zbyt ograniczone he he spierniczylem obie
pozdrawiam i osobiscie poczekam do wiosny chyba he he
p.s.co do naklejek sa super jakosci a zwlaszcza te wersja srebrno-czarna wyglada super - pewnie na aucie jeszcze lepiej
słuch absolutny to nie jest umiejętność grania Chopina bez nut lecz zrozumienie komunikatów na dworcu PKP
Witam jak naklejki dalej aktualne to poprosze o dane do przelewu potrzebuje 2x srebrno czarne logo alfa 156 TS '99 sedan
Nie ma sensu uciekać od swoich problemów.
Chyba, że Twoim problemem są lwy.
nic nie trzeba zdejmować, montaż odbywa się na aucie, proste, szybkie i skuteczne
prawidłowo naklejone przetrwają śniegi, burze, upały, myjki wysokociśnieniowe, szczotkowe itd itp
są testowane na zwierzętachw postaci much i innych letnich samobójców co lecą do nas na czołowkę latem
reczę za to
odpowiedzi wszystkim poszły na PW
dzięki.
Pozdrawiam!
Wiertlo