A wy sie nie znacie "Dupcia" mojej alfy jest zajefajna bez dwóch zdań, 145 to jak by patelnią od tyłu dostała, i wyglada jak by jej coś brakowało
A wy sie nie znacie "Dupcia" mojej alfy jest zajefajna bez dwóch zdań, 145 to jak by patelnią od tyłu dostała, i wyglada jak by jej coś brakowało
eee 146 z tyłu to taka ciocia klocia145 wyglada o wiele bardziej rasowo
![]()
Ja powiem tak,bo może bardziej obiektywnie jako były użytkownik 146/
Jak kupowałem to najpierw napaliłem się na 145qv, ale niestety bagażnik miał spore znaczenie i ostatecznie napatoczyła się 146ti. Co do wyglądu to obie Alfy są tak samo ładne dla niektórych jak szpetne dla innych, ale dla mnie moja była fajna i pomimo zadartej dupki i problemów z cofaniem nie oddałbym otwieranej do góry klapy bagażnika za nic w świecie... Wsadzaliście kiedyś do 145 3 rowery górskie i 3 osoby do środka? A ja tak jeździłem co weekend na jurę lub w beskid ze znajomymi... W 145 nie byłoby szans a nawet moja 155 przez kretyńskie nieskładane fotele również dopada przy drugim rowerze... a o trzecim nie wspomnęOgólnie tył 146 spodobał mi się dopiero jak ją używałem, a po jakimś czasie go pokochałem, bo każdy mógł poznać moją Alfinę po tej dupce
I jak na nią patrzyłem na parkingu to jakoś tak mnie rozweselała i ciągle mi się podobają 146, może kiedyś sobie kupię jako n'tą w rodzinie
Ale zgadzam się z innymi, że najlepiej wygląda przed FL z czarnym pasem i lotką oryginalną, bez tego trochę jest tam łyso... Zwłaszcza przy widoku od boku
Poniżej fotka mojej 146, trochę ciemna ale widać o co mi chodzi... A znaczek 146ti był przeniesiony przez poprzednika, który łupnął lewym tyłem w słupek na parkingu
pozdrawiam,
GrzesiuŻar
Ostatnio edytowane przez GrzesiuŻar ; 21-02-2011 o 23:30
AR 146ti 2.0 16v '96
AR 155 1.8 16v '97+ podtlenek LPG
AR 155 2.0 16v '95
AR 156 SW 2.4 JTD '01 - biała perła
AR 156 SW 2.5 V6 192KM '02 + podtlenek LPG