Pozdrawiam właściciela alfy 147 widzianej dzisiaj przed 14tą, naprzeciwko wjazdu na targowisko przy ul. Dołowej![]()
Pozdrawiam właściciela alfy 147 widzianej dzisiaj przed 14tą, naprzeciwko wjazdu na targowisko przy ul. Dołowej![]()
pozdro dla wlasciela 147 RZE ...KK stojacej w sobote obok mojej alfy na niepodleglosci
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Pozdro dla srebrnej 147 RRS... widzianej dziś w Przybyszówce pare minut po 13 godzinie, leciała w strone Krakowa i miała klubowe ramkiTo chyba Korzeń? Sorki, że nie mrugałem ani nie pomachałem, ale coś się zaciąłem i zobaczyłem Cie w ostatnim momencie nie mając już czasu na miły gest;(
Też Cie za późno już zobaczyłem, żeby zrobić cokolwiek;D Następnym razem będę się bardziej pilnowałPozdro
;D a ja pozdrawiam chyba Psylo? który robił dziś zakupy w kosmetycznym w Plazie hehehe![]()
Pozdrowienia dla właściciela zielonej 156 w sedanie silnikiem V6 która codziennie widze na terenie PRz![]()
pozdro dla kierowcy ciemnej 156-ki mijanej dzisiaj około 14 przy Biedronce na Solarza... machałem ostro ale bez odpowiedzi...
Ja często widuję granatową 147 rej. RST w Leżajsku ale to chyba nikt z forum bo zero odzewu...
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.