Ponoć najczęściej jak masz tylko centralny to nie migają. Ja mam wersje taką, że migają jak w tych z alarmemNie wiem czym kierowali się konstruktorzy robiąc dwie różne opcje...
Ponoć najczęściej jak masz tylko centralny to nie migają. Ja mam wersje taką, że migają jak w tych z alarmemNie wiem czym kierowali się konstruktorzy robiąc dwie różne opcje...
mam właśnie z alarmem. diodkę mam przy nawiewie wczoraj zakupilem cyrene bo moja niedawała znaków życia... alarm wyje i wszystko jest ok. ale nie migaświatłami
U mnie miga też tylko lewymi (przód i tył). Myślę, że ktoś kiedyś coś robił, ale nie zamierzam tego naprawiać. Mechanik tylko ostatnio śmiał się, że Alfa do mnie mruga![]()
A jeśli mam tylko centralny i do tej pory nie mrugała światłami a teraz bym chciał,żeby mrugała przy zamykaniu i otwieraniu to co musze zrobić...Może ktoś robił albo jest na innym forum jak to zrobic??
odkopię stary temat, ale też mnie to lekko wkurza bo też przy otwieraniu/zamykaniu zero reakcji. Ostatnio zamknalem samochód, widziałem że się zamknął. Odchodząc wrzuciłem kluczyk do kurtki. Następnego dnia samochód otwarty!! widocznie w kurtce wkładając jeszcze recę do kieszeni musiałem przypadkiem wcisnąc przycisk.
Mam przerobiony kluczyk bo nie mam switcha pod gumką tylko tak jak na zdjęciu
Zdjęcie zrobione przez GrzesiekK.
odświeżam temat, żeby nie zakładać kolejnego takiego samego. Otóż dzisiaj i mi przestała migać lewa strona kierunków przy zamykaniu centralnym. Mógłby ktoś powiedzieć gdzie dokładnie znajduje się wspomniany wyżej przekaźnik? Bo póki co wywnioskowałem, że gdzieś w okolicy nóg pasażera, ale w którym dokładnie miejscu chyba nikt nie podawał. Z góry dzięki za podpowiedzi
Pozdr
dzięki bardzo za info. Jak tylko się ociepli to zabieram się za to i napisze czy i u mnie to pomogło![]()