Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Temat: Wyłamany plastik w środkowej czesci konsoli.

hitman
    Gość

Domyślnie Wyłamany plastik w środkowej czesci konsoli.

Czołem załoga,

jakiś czas temu "super inteligentny" klan włamywaczy dostał się po usilnych próbach do środka auta w celu zagrabienia radia. Pomijam stratę radia (przez roztargnienie jeden z użytkowników auta zapomniał schować panel) ale rabusie zrobili straszny 'sajgon' w środku nie oszczędzając plastikowej obudowy radia i zegarów.

Czy któryś z klubowiczów ma może wiedzę, gdzie taki plastik (w kolorze srebrnym) mógłbym dostać lub do kogo mógłbym się zwrócić po pomoc.. Żeby być fair przyznaję, że niestety nie jestem właścicielem auta (jednak sporo nim jeżdżę i bardzo je lubię) i po prostu chcę pomóc w znalezieniu części zamiennej.

Będę wdzięczny za każdą informację.
    BTW Alfa porusza się po drogach zachodniopomorskiego.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar Belfer
    Mieszka w
    Gorlice
    Auto
    Chwilowo: 156 GTA Q2, 159 TBI, Lancia Phedra FL, 147 2.0 3D, RAV4 04' i GT JTD

Domyślnie

Wejdź w dział bazar i tam jest kilka alf 156 do rozbiórki więc ktoś ma na pewno. Jeśli nie to użytkownik allegro "szwagry" mają to na 100% tylko żądaj najpierw zdjęcia dokładnego zanim kupisz. Jeszcze jedna ważna kwestia to jest 156 z konsolą przed czy po FL?

hitman
    Gość

Domyślnie

Dzięki za info Belfer27. Przeszukam podane przez Ciebie źródła. Auto jest z 2000 więc przed FL.

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

szwagry mają sporo gratów od mańkutów ( angole ) więc konsola nie pasuje i ceny wyjściowe też często wysokie i trzeba kwiczeć

sprawdź tak jak pisał "bazar" , potem allegro
    po mojemu więcej jak 80zł za konsolę "srebrną" bym nie dał

Użytkownik Romeo Avatar Woland83
    Mieszka w
    Malanów
    Auto
    Alfa Romeo 156 TS 2.0L '99 selespeed 155KM Grigio Chiaro met.

Domyślnie

TO może w drewnie kupić, chyba bardziej dostępne są jeżeli to nie przeszkadza. Nawet niech by kosztować miała ze 100 zł ale żeby to wyglądało dobrze i nie trzeba było tego lakierować.

hitman
    Gość

Domyślnie

Dzięki za zainteresowanie chłopaki. Wczoraj 'wyczaiłem' srebrną konsolę na allegro - według właściciela powinno być ok, cena z przesyłką 47 zł - jak przyjdzie i ogarnę temat to dam znać co i jak. Problem polegał właśnie na braku dostępności koloru srebrnego. BTW Allegrowicz 'szwagry' już nie istnieje...

klekot ™ gorol Quadrifoglio Verde Avatar bocian
    Mieszka w
    SD ( Dąbrowa Górn. )
    Auto
    156 1.6 TS , GT 1.9 JTD ,159 SW Ti 2.0 jtdm , Volvo 4.4 V8 , Jeep GC WK2 5.7 Hemi

Domyślnie

istnieje istnieje - szwagry100 ( dokładnie , tu każdy pisze szwagry i wiadomo o kogo chodzi , tylko większość gratów mają z angoli a konsola akurat raczej nie pasuje z anglika )
    Ostatnio edytowane przez bocian ; 26-02-2011 o 15:23

tomek_murawski
    Gość

Domyślnie

Ja mam za 50 dyszek z przesyłą mogę Ci odsprzedać.

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:27 ----------

W drewnie też mam jakbyś chciał, ale w komplecie z kierowncą za 150... Obie wersje europa
    Ostatnio edytowane przez tomek_murawski ; 26-02-2011 o 18:33