Witam ma ktoś lub wie gdzie znaleść elearn dla 159
Witam ma ktoś lub wie gdzie znaleść elearn dla 159
ech... np.w linku poniżej.
http://www.forum.alfaholicy.org/zrob...szych_alf.html
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17
Dzieki znalazłem juz
prymie, uprzedziłeś mnie... Normalnie nóż mi się w kieszeni otwiera jak czytam po raz setny post z prośbą o eLearn'a!
Ja rozumiem, że są nowi użytkownicy i że może wszystkiego nie ogarniają, ale funkcja SZUKAJ jest standardowa na wszystkich forach!!!
Dlaczego kolega Lcs w temacie o ciężko działających klamkach potrafi to sobie znaleźć mając 6 postów na koncie, a inni (z wiekszą ilością) sobie nie radzą?! Ech...
Ostatnio edytowane przez Franek Strzelba ; 27-02-2011 o 22:48
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
wpisałem lecz niestety tego nie znalazło szukałem w googlach i tam znalazłem program jestem nowy i nie mam wszystkiego w małym paluszku jak niektórzy
Nie pisałem swojego posta, nie sprawdzając co jest zwracane przez wyszukiwarkę - w wynikach na wyraz "elearn" jest kilka linków do eLearna (m.in. na Alfa Pomorze itd.) dlatego mocno mnie poirytowało kolejne pytanie o to samo.
Jednak niech moja reakcja Cie nie zrazi do korzystania z forum - witamy nowego usera! Mówią, "że co się źle zaczyna, to się dobrze kończy"![]()
AR 147 1.9 JTD 8V (2004)
AR 159 1.9 JTDm 16V (2007)
Audi A6 Avant 3.0 TDI V6 (2012)
tak znalazlo mi lecz nie wiedzialem że trzeba kliknąć na katalog myślałem że znajde linka wiec uciekłem na google a po zatym czycos sie stało ze kolega odpisał prosiłem pare dni temu o wykres parametrow z fiatecuscan i nikt nie odpisał choć napewno nie jeden forumowicz ma takie chodziło mi tylko o porównanie oczywiśćie wysłałem swoje lecz bez odzewu pozdrawiam
Nie widzę powodu, żeby bić pianę. Kolega dostał link i jest ok. Co do żalu o brak wykresu... Hmm... Ja takowego nie posiadam. Jeśli podpinam lapa, to sprawdzam na bieżąco parametry i tyle. W elearn jest opisany test, trza go przeprowadzić i będzie wiadomo czy jest ok.
Alfa Romeo 156 2.4 JTD '00 - sprzedana
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm '06 - sprzedana
Alfa Romeo Giulia Veloce Q4 '17