Koledzy szukam kogos z trzcianki co by zwrócił uwagę na jedną alfę w komisie a że mam kawałek to szukam pomocy.
ja niemam daleko daj namiar jak znajde chwile czasu to podjade w wekend
Ja swoja kupilem w Trzciance, i prawdopodobni bedzie to od tego samego kolesia. Kilka u niego ich ogladalem. Daj linka cichyzsm.
Ale generalnie juz na wstepie nie polecam .
Witam,
zastanawiam się nad zakupem Alfy 156 TS 1.8. Już trochę wiekowa, z końca 2000 roku.
Wydaje się być zadbana oraz ma (prawie) udokumentowany mały przebieg.
Prośba, czy znalazł by się ktoś na forum, kto pomógł by w oględzinach? Samochód stoi w Poznaniu, w komisie Fiata na Wojchciechowskiego.
Jeśli ktoś wyraził by chęć pomocy, dostosuję się do godziny i dnia oględzin, z tym że najlepiej, aby luknąć na nią jeszcze w tym tygodniu.
Proszę o kontakt (przez forum lub mail: pihag<małpa>wp.pl) i pozdrawiam.
Witam
Nadszedł ten czas kiedy niestety kryzys gospodarczy dopadł i szarego kowalskiego... Powoli ale nieublaganie zbliza sie moment w którym niestety bede musiał rozstać sie ze swoja ślicznotka by zamienic ja na coś tańszego. Przegladajac oferty natrafilem na taki wynalazek... Pytanie ktokolwiek widzial ktokolwiek wie... Jako ze jestem oddalony od miejsca parkowania tej ALi o okolo 400km prosilbym o pomoc w rozeznaniu czy warto sobie gitare zawrać
http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-147...C17537575.html
moze jest ktos w stanie tam podjechac i ja sprawdzić. ?? nie chcialbym jechac taki kawal tylko po to zeby kogos zwymyslac
z góry dzieki za pomoc
5 letni diesel z przebiegiem 33 tys. km?![]()
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
brzmi zachecającorównież wydaje mi sie to mało prawdopodobne, ale tak naprawde bez ogledzin na żywo mozna wrózyc z fusów...
Jak po weekendzie by Ci pasowało to mógłbym podjechać po 16:30..
Jak co mogę zapytać kolegi z pracy czy ma kogoś w tym salonie i dokładnie podpytać o auto..
Jeśli chodzi o to auto
http://fiatautocentrum.otomoto.pl/al...C17645876.html
może być ciekawe...
Ostatnio edytowane przez Glovash ; 03-03-2011 o 07:27