skontaktował sie ze mna jeszcze kolega z Okonka, następnym razem zorganizuje sie wiecej ludzisk i w końcu trzeba bedzie zacząć sezon grzewczy i przypiec jakieś żarło z grillaczekam na słońce
skontaktował sie ze mna jeszcze kolega z Okonka, następnym razem zorganizuje sie wiecej ludzisk i w końcu trzeba bedzie zacząć sezon grzewczy i przypiec jakieś żarło z grillaczekam na słońce
No wlasnie na alfie Tomasz ich nie widzialem i tak pisze o opinie ;p poki co wertuje dzien w dzien fora i allegro ;p
Slavol a o jakich felach Ty na zlocie mowiles ze tak Ci sie podobaja ?
Jak ktos by mogl to prosil bym o przeslanie fotek na syndykat3811@wp.pl tych z niedzielnego spotkania.
Ostatnio edytowane przez Impuls ; 28-02-2011 o 17:47
http://www.felgi.pl/felga/250,1770/f...gera_iii.htmlx
Nie patrz na cenę i producenta (są kute i dlatego drogie) o coś takiego mi chodzi, tak na szybko.....
http://www.felgi.pl/felga/250,1753/f...crono_ht.htmlx
takie też bym łyknął.... już wiesz o czym myślałem, tak w zarysie.
Ostatnio edytowane przez slavol ; 28-02-2011 o 18:10
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
wedlug mojego skromego zdania te drugie to poraszka a co do fotek impuls w piatek ci zgram podjedziesz z pedrajwem jest ich 350mb ok
No te pierwsze sa ladne ladneteraz wiem o co chodzilo, sam z checia tez takie bym lyknol ;p
---------- Post added at 18:17 ---------- Previous post was at 18:16 ----------
Spoko Tomasy jakos do Ciebie postaram sie w weekend podskocyzc
A więc sprawy gokartów mają się tak:
tor wynajęty będzie na 2 godz i w tym:
rozgrzewka 1 (2 wyścigi w grupach 6 osobowych)
rozgrzewka 2 (2 wyścigi w grupach 6 osobowych)
kwalifikacje:
2 wyścigi w grupach 6 osobowych, gdzie z każdego wyścigu 3 najlepszych zawodników przechodzi do finału A, pozostałych 3 do finału B
Finał A
1 wyścig w grupie 6 osobowej dla zawodników z czasami okrążeń od 1-6
Finał B
1 wyścig w grupie 6 osobowej dla zawodników z czasami okrążeń od 7-12
Trójka zwycięzców finału A kończy wyścig na podium z medalami i szampanami:-)
Koszt imprezy od głowy to 250 zł ( każdy odbędzie 4 wyścigi po 12 min co daje 48 min jazdy)
W cenie jest już również karta członkowska oraz kominiarka.
firma zapewnia kombinezony rękawice oraz kaski
gokarty rozwijają prędkość 40 km/h
długość toru 300 m
każdy wyścig w przeliczeniu na okrążenia trwa ok 20 okrążeń.
Obowiązują zasady jak na każdym torze wyścigowym, a więc chętni dostaną na email regulamin żeby nie marnować czasu na torze.
Koszt imprezy jest przewidziany na niedzielę.
A więc to wszystko z mojej strony jeżeli są chętni to poproszę na email dom@miejczysto.pl
jeżeli będzie mniej chętnych niż 12 lub więcej też zorganizujemy wyścigi ale w trochę innej konfiguracji. narazie oferta jest przygotowana na 12 os.
termin zawodów nie jest jeszcze ustalony. najpierw zbieramy chętnych potem wspólnie ustalimy co i jak.
pozdrawiam
zalezy kiedy jeszcze bo narazie musze mandat zaplacic a byles na tym otwartym torze tam jest 1500 m a waga odgrywa wage bo slavol ma przewage bo wazy 45kg tylko ze jest wysoki to duzy opor powietrza![]()
Ostatnio edytowane przez tomasz switala ; 03-03-2011 o 18:10
michu35, mnie tam licz bankowo, jak muszę drogą oficjalną na maila to coś skrobnę, ale obawiam się że cena może troszkę ludzi przystopować, obym się mylił.
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
tak sądzę bo już piszą że można taniej. i owszem od pon do czwartki było by po 210 na głowę no i jeżeli zrezygnujemy z mistrzostw i medali i tej całej oprawy to też ale wtedy nie da się zorganizowac tego co chcemy bo nie bedzie rezerw toru i kto przyjdzie ten jezdzi. w każdym razie nie nastawiałem sie na sukces tej imprezy A WIEC SPOKO. JAK SIE ZNAJDZIE MNIEJSZA ILOŚĆ TO ZROBIMY COŚ INNEGO.
ja tez tylko musze znac termin troche wczesniej ale jest nas 3