dołacze kontakt do siebie wraz z mailem ze zdj chlodnicy klimy![]()
dołacze kontakt do siebie wraz z mailem ze zdj chlodnicy klimy![]()
ProMoto-Expert Sklep z częściami do aut 502709007 zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/pozo...naukowego.html
Sprzedam AR 33, 1.7 92 MKIII kontakt priv
Amadi nie ma problemu . Nawet będzie lepiej bo przyjedziecie o tej samej porze. A numer wyśle na PW. Chyba że odezwiecie się do mnie gg 3571183 to wszystko się ustali.
Tweety po chłopaków z Łodzi wyjedzie kolega z Piotrkowa i będzie czekał gdzieś na trasie. Pewnie się z Wami skontaktuje.
Ostatnio edytowane przez Someone83 ; 03-03-2011 o 16:51
no ja mam wyjechać po kolegów z łodzi
Czy ktoś edzei przejeżdżał przez Tomaszów Mazowiecki? Może połaczymy siły w Tomaszowie i w kilka belli ruszymy na Piotrków?
---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:29 ----------
Czy ktoś będzei przejeżdżał przez Tomaszów? Może połaczymy siły i razem ruszymy na Piotrków?
a z tomaszowa tylko ty będziesz
Ja z Tomaszowa to pogadaj z kolegami z W-wy. Przecież oni będą jechali koło Tomaszowa![]()
eeee nie tylko on ja też mam zamiar ztomaszowa wyjechaćjak cos na pw pisz
Było Skromne 156 1.8 TS 144 km i mniej skromne 156SW 2,5 V6 i były powody do mruczenia
Jest klekot 159 SW 1.9 JTD i 136 km i nie ma powodów do mruczenia
ALFA-i każdy dzień jest inny
Z Warszawy będą 4-6załug![]()
Potrzebuje chętnych osób które wyjadą po kolegów którzy mają przyjechać do nas na zlot. Konkretnie potrzebuje jeszcze 4 kolegów z Piotrkowa. Nie licze kolegi borsukmax bo się zgłosił i wyjeżdża po kolegów z Łodzi. I tutaj prośba żeby wszyscy jadący z kierunku Łodzi kontaktowali się już z kolegą borsukmax. Najlepiej na PW. Do mnie wszyscy jadący z kiedynku Radom - Kielce.
Ostatnio edytowane przez Someone83 ; 05-03-2011 o 22:19