Witam!
Poszukuję taniego i fajnego noclegu w Wawie na weekend. Najlepiej gdzieś blisko centrum. Dwie osoby. Nie muszą być jakieś luxusy
Ma ktoś jakieś namiary? propozycje?
Witam!
Poszukuję taniego i fajnego noclegu w Wawie na weekend. Najlepiej gdzieś blisko centrum. Dwie osoby. Nie muszą być jakieś luxusy
Ma ktoś jakieś namiary? propozycje?
Ostatnio edytowane przez areyoufine ; 10-03-2011 o 21:25
blisko centrum może być problem patrzyłeś na schroniska młodzieżowe?
właściwie to jeszcze nigdzie nie patrzyłem. Miałem nocleg u znajomych, ale mnie wykiwali. Zdaję sobie sprawe, że w Wawie to ciężko z noclegami.
Może przesadziłem z wymaganiami? Może być gdziekolwiek, byle by był łatwy dostęp do komunikacji![]()
Co to znaczy taniego??
np. 150 zł dwuosobowy za nocjeśli mniej, też może być. Biedny student jestem!!
Ostatnio edytowane przez areyoufine ; 10-03-2011 o 21:53
Niestety nie korzystam z hoteli w Warszawie... Ale wydaje się ok taki hotel biznesowy. Np:
http://www.desilva.pl/hotel/descript...dex/idHotel/22
To jest nowo otwarty hotel niedaleko Okęcia. Fajny dojazd do centrum (tramwaje, autobusy). Na jakiejś stronie było napisane że ceny od 135zł.
dzięki! jutro przedzwonie i dopytam!
Generalnie w tę klasę hoteli bym celował... Jeszcze jest coś na ulicy Towarowej (blisko pl. Zawiszy) - możesz poszukać - ale to prawie ścisłe centrum więc i cena może podskoczyć.
dzięki za informacje. Faktycznie, ceny są rozsądne. Na Towarowej również jest podobnej klasy hotel. Ceny również satysfakconujące.
Jeżeli ma ktoś jeszcze jakieś propozycję/oferty, to rozpatrzę je również.