Pozdrowionka dla kolegi w czarnej 155 RJS....w krosnie w czwartek po poludniem na skrzyzowaniu ul. zrecinskiej z podkarpacka,pomachane-odmachane
Pozdrowionka dla kolegi w czarnej 155 RJS....w krosnie w czwartek po poludniem na skrzyzowaniu ul. zrecinskiej z podkarpacka,pomachane-odmachane
piotr54 pojawiły się u Ciebie ramki i wyjaśniła się sprawa która 155 na parkingu jest TwojaPozdrawiam oczywiście (fajny kolor nowej Alfy)
Pozdrawiam kolegę Zibi widzianego(przynajmniej tak mi się wydaje że to Ty) dzisiaj w P-ślu na Jagiellońskiej ok 12godz., oraz chyba nie zrzeszonego kierownika ładnej 147 FL, koło której pozwoliłem sobie zaparkować na parkingu obok muzeum w P-ślu![]()
A ja pozdrawiam z dziś właściciela:
1. 146tki złotawej parkującej przy starzyńskiego 2
2. 156 oliwkowo zieloną na ramkach widzianą dziś koło kantoru na Grotgerra
3. 156tke srebrnej na blachach RJA, którą dziś upolowałem koło Akademickiej 2, gdy zajeżdzałem z pizza Peugeotem, a właściciel wsiadał do auta
To nie wszyscy, ale już nie spamiętalem hehe
Edit:
4. 156tke zielono - oliwkową widzianą dziś zaparkowaną przy nowosądeckiej![]()
dowód do wora za to leci słyszałem![]()
![]()
![]()
piotr54 miałem dylemat jeszcze z jedną 155 która stoi przeważnie po drugiej stronie parkingu(bordowa)A kolor podobny tylko moja trochę chyba pod zieleń zalatuje
Pozdrawiam kierowce granatowej Alfy 146, która stała dzisiaj kilka godzin koło przystanków MKS w Krośnie na przeciwko Fulla.
No i oczywiście podziękowania dla Sabiny za odwiedziny![]()