Ja jestem jak najbardziej za tylko wyzdrowieć muszęDajcie jakieś propozycje w sprawie terminu
Ja jestem jak najbardziej za tylko wyzdrowieć muszęDajcie jakieś propozycje w sprawie terminu
Heh no właśnie - byłem nawet w sobotę w Łomży a zupełnie zapomniałem, że już dawno nic nie organizowaliśmy.
velpol tobie to chyba raczej sobota by pasowala???
Myślę, że każdemu sobota lub niedziela by pasowała![]()
witam SzlendaX sporo czasu minelomialem zajac sie organizacja spotow w lomzy ale kompletnie brak czasu a w zime alfa u mnie zawsze spi
a teraz traf padl ze do wrzesnia jestem w UK. Ale ostatni widzielismy sie na torach
podobno robert u was pracuje
chyba mowil cos o moim delikatnym modzie? 18'' i 4 wydechy
wymieniony kompletny ukald wydechowy
Ale we wrzesniu dalej modyfikacje car audio za blisko 40k, obszycie wszystkich platikow w skorze a na wiosne nowe malowanie z pelnym pakietem ospoilerowania z wersji CUP
tak wiec na przyszla wiosne bedzie miazga pozostanie do kupienia silnik J10 i bedzie zrobiona tak jak wymarzylem
brudna ale narazie tak sie prezentuje
http://www.fotosik.pl/showFullSize.p...4f0188d8204024
tyle ze juz wstawiona do garazu na pol rokuna jesien postaram sie wieksza impreze w lomzy zorganizowac i oczywiscie zapraszam na wspolne wyjazdy na spoty w wawie.
Ostatnio edytowane przez konradzik ; 12-03-2011 o 17:33
tak konradzik mijaliśmy sie na torach ale zobaczylem ciebie w ostatniej chwili wiec nie zdsazylem machnac;] Robert mowil ze zrobiles pare modow;] zdjecia felg widzialem na alfaclub'ie. na real wygladaja podobno jeszcze lepiej ;] trzeba to zobaczyc;] a kiedy uciekasz do UK?
niestety juz jestem wracam w polowie wrzesnia bo od pazdz semestr mi sie zaczyna.
Na zywo naprawde niezle to wyglada ale nie ma jazdy na 18 ;/ dziur tyle ze szok jezdze na okolo i max 40-50km/h.na jesien bym posmigal do arkadii na spoty ale w zime alfa nie jezdze wiec przed chce audio zalozyc i skora obszyc plastiki eh zawsze brak czasu
To i ja się piszę. Jestem za niedzielą.
Może warto jeszcze trochę poczekać na słońce?
a tam czekac;] dzisiaj juz bylo fajnie cieplo i mysle ze taka pogoda powinna sie utrzymac do niedzieli![]()
panowie mala propozycja na wrzesien na lomzynski /podlaski zlot AR weekendowy. Miejsce to mazurskie jeziora. Sobota + niedziela. Termin to 2 polowa wrzesnia jak juz ruch turystyczny oslabnie ceny beda nizsze i ja wroce z UK![]()
Mam na oku osrodki nad jeziorami ceny prezentuja sie w granicach 60-100zl z wyzywieniem od osoby. W gre chodza pensjonaty i hotele. Proponuje wspolny przejazd z lomzy do osrodka. Atrakcje przewidywane to quady, kajaki ognisko z impreza. Moje pytanie czy byliby chetni. Mysle ze jest sens rozwazac wyjazd jesli zglosi sie 5 zalog. Czekam na opinie i moge organizowac termin. Termin uzalezniony jest od III Ogolnopolskiego zlotu gtv/spider ktory tez jet we wrzesniu ale termin bedzie ustalony na dniach i podalbym termin tego wyjazdu. Sa chetni??