Ja co widzę AR to zawsze machnę ale mi nikt się nie odwdzięcza tylko dziwnie patrzą. Dzisiaj ładną 166 srebrną widziałem, stała w nowym rynku, czyjaś z forum??
Ja co widzę AR to zawsze machnę ale mi nikt się nie odwdzięcza tylko dziwnie patrzą. Dzisiaj ładną 166 srebrną widziałem, stała w nowym rynku, czyjaś z forum??
srebrną 166 widze w soboty na parkingu szkoły budowlanki zazwyczaj tam pare stoi alf widzialem ze sprowadzane
dobra panowie coś jutro działamy?? proponuje godz 14-15?>??? gdzie?? moze na dole nad wisłą??
jak by ktoś mógł mi puścić jakiegoś sms 606324322 bo nie wiem czy bede miał dostęp do neta
Ostatnio edytowane przez groszekk ; 12-03-2011 o 19:49
No ja w tych godzinach niestety w pracy będęcoś mało chętnych co jest ?
witamchłopaki mam pytanko. alfa troche szarpie i przerywa i myśle że to wina świec co wy otym sądzicie?? jak zdjołem pokrywe zdiagnozowałem że niechodzi 3 cylinder , więc zamieniłem cewki miejscami i dalej to samo wiec zostaje świeca??? pozdro
![]()
hmmmmmm myśle ze powinieneś poszukać odp na ten problem w innym temacie![]()
HEJ od nie dawna jestem właścicielem ALFY 166 2.5 v6 jest jeszcze na starych tablicach WJ 07074, kolor Bordowy Metalik, ale jestem w trakcie rejestracji
może płocku można by było jakiś spot zorganizować. Pozdrawiam Damian
PS. Najlepiej po 16:00 bo w pracy do tej godziny![]()
Panowie może w niedziele coś się zrobi jak pogoda będzie w miare ;>
ok. W niedziele pasuje mi bez problemu tylko jakieś info wcześniej .tylko jeszcze miejsce i godzina, może uda się więcej osób zgarnąć
Jeśli coś będzie organizowane to ja będę na 99%![]()