Powiem ci tak tapicer za robotę powiedział, że do 155 weźmie około 700 zł, a materiał sam załatwiłem skóra prawdziwa(ta ciemniejsza) ok 50zł a eko-skóra(ta jaśniejsza) 23zł. Z prawdziwej skóry około 30% odpadu. za materiał dałem 520 zł razem
Powiem ci tak tapicer za robotę powiedział, że do 155 weźmie około 700 zł, a materiał sam załatwiłem skóra prawdziwa(ta ciemniejsza) ok 50zł a eko-skóra(ta jaśniejsza) 23zł. Z prawdziwej skóry około 30% odpadu. za materiał dałem 520 zł razem
AR 155 1.7 TS 85 KW, 115KM `94 ROSSO BORDEAUX- Była niestety
AR 166 3.0 V6 24V, 220 KM `01 NERO- Jest (Dawna alfa Yago_)
w sobotę wymieniłem opony na nowe, rewelacyjne letnie Bridgestone ER300 i umyłem recznie Piękną
od razu lepiej
Moja 145 po wymianie oleju, zmieniłem z Mobila na Castrol Magnatec, zobaczymy jak się będzie na nim sprawować. Przy okazji wyszło że muszę pomyśleć o tylnym prawym łożysku i regeneracja rozrusznika mnie czeka chyba bo coś słabo kreci mimo dobrego Aku...
"Wiem że masz duszę. Masz Alfę - masz klasę" - Jeremy Clarkson
Alfa Romeo 166 3.0V6 226 KM i uśmiech z twarzy nie schodzi
Lancia Ypsilon 1,2 - Miejski przemieszczacz
Ja wypucowałem autko dzisiaj, świeci się strasznie jeszcze chyba zmeinie olej, teraz jeżdże na 5w40 ale zakupiłem 10w40 oba oleje castrola magnatec
a ja wypucowałem alu 16 telefony bo chyba nie długo przyjdzie czas na zmiane tych bee stalowek
Ja dzisiaj posprzątałem troszeczkę i podjąłem mocne postanowienie umycia autka (w czym przeszkodził niecny deszcz!)
Bella dostała nowiutkie, fabrycznie oryginalne pióra wycieraczek Alfa Romeo;D Dodatkowo zalana do pełna oraz kupiłem ostatnio profesjonalny zestaw do czyszczenia skóry i jej konserwacjiCena zestawu 160zl teraz czekam na odpowiednia aurę i będę pieścił tapicerkę w krwisto czerwonym kolorze;D