a kto ci każe oryginalny ?
kupisz inny i zamontujesz
Nie ma większego problemu jest nawet specialny kit czujników a jak się nie mylę to w zderzaku są zaznaczone miejsca na czujniki
te czarne zegary nie są od GT z 2004 roku tylko od duuużo nowszej , w tym roczniku fabrycznie były w tubach tylko a nie takie jak w ogłoszeniu![]()
Ostatnio edytowane przez mrutyś ; 17-03-2011 o 13:34
Koledzy, a do tych 3 linków, które podesłałem, macie jakieś uwagi?
Podpisuje sie pod tym co napisal Krajcok
1. Ladnie zachowana skora jak na ten przebieg, Navi i parktronic mozesz zawsze sobie dolozyc.. brakiem czujnika swiatla i deszczu nie masz sobie co glowy zawracac, brak ksenonow tylko na plus.. wszyscy sie zgodza ze ksenony w GT cos kiepsko swieca.. ja bym ta obejrzal
2. Te zegary w tym roczniku to mocno naciagane
3. Mogla byc walona ale na tych zdjeciach kompletnie nic nie widac.. moze specjalnie?
Ori, albo i nie, na Allegro sa za 100 zl. Sam mam taki i od 2 lat dziala bez zarzutu.
Co do 'wersji Bertone' - panom fahofcom handlarzom cos sie pomylilo i nie wiedza, ze to zadna wersja limitowana, tylko zwykla GT.
AD reflektorów. Mozna dokupic 2 lampy Xe za sporo ponizej 2 tys zl i juz masz xenony. Naraze sie zapewne forumowiczom, ale spryskiwaczy bym nie zakladal.
Ostatnio edytowane przez Krajcok ; 17-03-2011 o 09:40
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor
Krajcok, a faktycznie w zderzaku są miejsca zaznaczone na czujniki do parkowania?
BTW a podgrzewanie foteli jest również dokładane, czy jest to intergralna cześć fotela?
Nie wiem, czy byly. Ale moj lakiernik poradzil sobie. Jakie to znaczenie, czy beda 5 cm w ta, czy w tamta strone?
Krajcok
GT JTD Q2 Rosso Scuderia 205 PS (historia)
XKR 4.0 V8 kompressor