No ja też wróciłem już do domu idę szybko samochód umyje i o 15 będędo zobaczenia
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 13:32 ----------
No to wkońcu spotkanko się odbyłofajnie było się spotkać i pogadać
do następnego
![]()
No ja też wróciłem już do domu idę szybko samochód umyje i o 15 będędo zobaczenia
---------- Post added at 17:58 ---------- Previous post was at 13:32 ----------
No to wkońcu spotkanko się odbyłofajnie było się spotkać i pogadać
do następnego
![]()
I jak chłopaki, dużo Was było??
nooo niestety tylko 4 ale mam nadzieje że ta liczba będzie sie ze spotu na spot zwiększać
do następnego
seba pamiętaj o kompie jak coś
No ja akurat nie mogłem dzisiaj ale myślę że następny tak ustalimy żebym mógłno to fajnie że wogóle zaczeliśmy robić takie spoty w Płocku
No będzie lepiej panowieGroszek spoko będę pamiętał
następnym razem trzeba będzie zrobić objazd po mieście
![]()
No taki karawan Alf mógłby ciekawie wyglądaći jakąś sesje zdjęciową można zrobić
![]()
hej , Chłopaki właśnie wróciłem z Torunia i co MANDAT dostałem 200złi 6pkt. czyli komplecik mam(zbieraj punkty odbieraj nagrody) , przekroczenie z 40 na 74km/h w 3,5sekundy takie oświadczenie powiedział mi pan z drogówki i pokazał jak ruszałem z skrzyżowania i w 3,5 sek. miałem już powyżej 73km/h. a co najlepsze utargowałem z 400 na 200zł bo oni tez mieli alfe 159 z 3.2 V6 , chwalili sie jaką to furę maja . a zatrzymali mnie w za LIPNEM koło Sierpca.
Pozdrowienia dla panów z Drogówki z srebrnej ALFY 159 3.2 v6
sebaaaaaaaa prośba jak w tygodniu byś miał czas to może byśmy się jakoś stykali i podłączył byś kompa .
haha no to Ci wykrakaliśmyniezłe niezłe
ojj teraz to już chyba będziesz musiał iśc na zbicie punktów do Wordu
Nie ma problemu jak coś możemy się ustawić jakoś w tygodniu
Nooo jeżeli chodzi o ten weekend to ja na bank odpadam. Niestety praca sobota i niedziela:/
Oj tam pracapraca nie zając
no ja też niestety weekend pracujący :| teraz coraz cieplej więc częściej będzie można coś organizować
no a dziś Bielika to już z daleka widziałem
pozdro Panowie
![]()