jeszcze gdyby kolega rzeczywiscie posiadał brere z takim silnikiem ktory dawałby możliwość ciśnięcia wszystkich na trasie to w tej wypowiedzi nie byłoby aż tyle żenady co jestNiestety jest inaczej tym bardziej ze na lotnisku objeżdża go byle 155 v6
jeszcze gdyby kolega rzeczywiscie posiadał brere z takim silnikiem ktory dawałby możliwość ciśnięcia wszystkich na trasie to w tej wypowiedzi nie byłoby aż tyle żenady co jestNiestety jest inaczej tym bardziej ze na lotnisku objeżdża go byle 155 v6
Przepraszam bardzoczy ten temat nie powinien byc w hyde parku?
Ja myśle, że w ogóle nie powinno byćhehehe ale czytam i się uśmiecham jak znowu macie fajne problemy
przynajmniej jest co czytać, proszę o więcej!
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Spodziewałem się jakiejś kwiecistej wypowiedzi, a to jedno zdanko zaledwie... W przypadku polskich dróg osiągane prędkości są raczej pochodną brawury/głupoty, niż mocy silnika. Ale zgadzam się z Izane, nie ma się czym podniecać.
Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019
Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS
Coraz silniejsze jest wrażenie, że właściciele dorżniętych Calibr i BMW E30, E36 <2.0 zaczęli dożynać Alfy czując, że samo kupno Alfy czyni ich Alfistami.
http://www.facebook.com/75modificata/ <- opowieść o trudnej i burzliwej miłości ;-)
OMG, nie wiem nad czym się spuszczacie, kompleksy leczycie? Nawet jak ma 2.2 to większość aut w trasie, czyli 1,5 dCi, 1.9 TDI i 1,2 b+g nie ma z nim szans. A już na bank nie w kwestii zwracania na siebie uwagi.
Ostatnio edytowane przez fiergloo ; 22-03-2011 o 22:09
Grzesiek - żuwik
What happens if you give an Italian a pencil and paper...