Hej racja seba wczoraj sie mineliśmy na miodowej, akurat jechałem po swoja dziewczynę . seba i co na jutro da rade jakoś się ustawić by podlaczyc tego kompa,
Pozdro
Hej racja seba wczoraj sie mineliśmy na miodowej, akurat jechałem po swoja dziewczynę . seba i co na jutro da rade jakoś się ustawić by podlaczyc tego kompa,
Pozdro
Ja jak dzisiaj porozkręcam samochód w poszukiwaniu poluzowanej kostki to te bym chciał się jakoś jutro spotkać i skasować błąd airbagu.
Panowie jutro do 16 30 jestem wolny więc jak coś możemy się spotkać![]()
ok seba ja koncze jutro o 16 .00 prace wiec seba jutro na jutro sie umawiamy tylko gdzie
???
Dzieki seba , pomogło czyszczenie błędów , z spalania z 17l po mieście spadło na 12 literków , zobaczymy po przejechaniu 100km czy będzie różnica a sonda to oryginalna kosztuje około 350zł
No miejmy nadzieje że nie trzeba będzie wymieniać sondymoże poprostu mały błąd się wkradł
no jak trochę pojeździsz to napisz jak z tym spalaniem
pozdro
![]()
ooo widzę że seba zmniejszasz spalanie w samochodachto chyba też sie zgłosze do ciebie na serwis
![]()
Ostatnio edytowane przez groszekk ; 26-03-2011 o 08:35
bielik1982 ile kosztuje zbicie pkt ? i ile ci max schodzi ? Tez sie musze wybrac bo mam juz prawie komplet ;/ Wczoraj dwie kontrole w ciagu 5 min .Widze ze spocik mnie ominal. Ale niestety teraz jestem co 2 tyg w domu . Takze mam nadzieje ze nastepnym razem i ja podjade.
Pzdr
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....
Panowie, z kim się dzisiaj mijałem ok 11 w okolicach komunalnego?? Czarna lub granatowa AR 156 sedan ze spojlerem?? Mignełem światłami i ktoś odmachnął. Ktoś z klubu??
hehe no u Nas to chyba raczej nie da rady tego zmniejszyći tak nie jest źle w porównaniu do Alfy Bielika
![]()