Chętnie bym się wybrał na ten mój 'pierwszy' zlot jako posiadacz Alfy. (oczywiście, jeśli Wam to nie przeszkadza, bo widzę, że raczej zgraną paczką tam będziecie)
Wodzisław - parking na byłej zajezdni pkp (tam gdzie był ostatni jesienny spot)
Wodzisław - parking przy PKSie
Rybnik - zalew Elektrowni Rybnik (konkretne miejsce do ustalenia)
Inne - wpisz w poscie "gdzie" po kliknieciu w tą opcje
Chętnie bym się wybrał na ten mój 'pierwszy' zlot jako posiadacz Alfy. (oczywiście, jeśli Wam to nie przeszkadza, bo widzę, że raczej zgraną paczką tam będziecie)
Oczywiście, że nie przeszkadza - każdy będzie mile widzianyA im nas więcej tym weselej więc wpadaj
![]()
Alfa Romeo 156 1.8 TS 2000 była i długo służyła
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 2010 jest i ................
Może jak już wszystko na spokojnie ustalimy to damy znac jakiejs telewizji np. z regionuhihihihi albo zrobic przejazd kolumną przez miasto
Obczaiłem pogode i niby ma byc słonecznie i ciepło zarówno 9 (sobota), jak i 10 (niedziele). Także teraz tylko ustalic który dzień i godzine.
Ostatnio edytowane przez majster ; 27-03-2011 o 10:02
sobota lub niedziela 9-10 czemu nie...
ja to bym byla bardziej za 10 niedziela...ze wzgledu na uczelnie
a ja znowu w niedziele mam uczelnie dlugo i nie dam rady, ale w sobote kolo 16-17 bym mogl sie zjawic![]()
Ja jestem bardziej za sobotą 9.IV
Zbiórkę bym zrobił (przynajmniej Tych nie z Rybnika) na parkingu Aldi w Chwałowicach także po drodze bd przejazd przez miasto,
a po 2 to można puścić cynk do TVT z całym planem spotu, może się zjawią
Pozdro
Alfa Romeo 156 1,9JTD '02 SPORTWAGON
Szerokopojęta elektronika i elektryka samochodowa
Załóżmy, że ustalilismy date na 9, a teraz godzina tak, co by w miare wszystkim pasowała. Wiadomo jak sie ktos spózni to głowy nie urwiemy![]()
godzina 15?