No to juz ladnego grilla zrobic moznanad miejscem trza pomyslec, takim co by nikt sie nie przypierniczal.
No to juz ladnego grilla zrobic moznanad miejscem trza pomyslec, takim co by nikt sie nie przypierniczal.
dobrze ze pierwszy z griliem zadeklarowal sie Radziu przynajmniej bede widzial ile zjecie bo nastepny grill u mnie
a u mnie skromnie po kielbasce i do domu a i suychary z piekarni tez zalatwie i po wiosce przejde bo bambrach to i ogorek sie znajdzie
---------- Post added at 23:22 ---------- Previous post was at 23:20 ----------
kawe w termosach zabrac bo gaz idzie do gory a ja mam butle zreszta znacie moja historie z gazem
Buszmen, na kielbake jedna to auta sie odpalac nie bedzie oplacalo ;p a suchary to ja tam jakies pancerwafle z kminkiem jak sie da zalatwie jak tak bardzo chcesz ;p
Nie gardze !!
Spoko spoko, dam rade wyprzedzic, alfe i tak mam szybsza haha
Prosiak, jasne jasne, sam pewnie jakas sarne potracles w tym zelgniewie, i teraz co by nie bylo gadasz ze prosie ze wsi bedzie ;p
a co do grilla Malgosik moja córka lubi karkówke mocno wypieczoną bedzie takowa???
---------- Post added at 23:36 ---------- Previous post was at 23:31 ----------
musiałeś mi przypomniec ze mam alfe wolniejsza a juz mialo z zona cos dac tego wieczora a przez ciebie popsuł mi sie humor i nici z ....
Ojjj tam ojjj tam, dobra ale szybciej wyprzedasz jezdzis i takie tam ;p i mijasz wysepki, ja nie przekraczam 90km/h
No juz humor lepszy? ;p To dobrze, bierz sie za....robote ;p
na 15 maja latwic wolne bo jedziemy do osna na zlot lubuski
Na 15 godzine? Czy na 15 (piętnastego) dnia ktoregos miesiaca? ;p To w piatek w kwietniu jet ?