Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Temat: Uwielbiam moja włoszke...

Użytkownik Alfa i Omega Avatar liked
    Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    AR BRERA 2006 2,4 jtdm

Domyślnie Uwielbiam moja włoszke...

chciałbym się z wami podzielić moimi refleksjami...
    uwielbiam to uczucie, kiedy ludzie patrzą na moja belle na ulicy tym konkretnym wzrokiem, uwielbiam moje SW w kolorze nero metalico i to uczucie kiedy inny alfista patrzy na moją belle ze świadomością że jego auto nie jest tak piękne, mimo że to też bella, uwielbiam każdy szczegół mojego auta, to jak błyszczy w słońcu jego lakier i każdy kawałek chromu, moje szprychowane 17stki, to że w tłumie aut wyróżnia się tak bardzo..... ale najbardziej uwielbiam to uczucie, kiedy podchodzą do mnie zupełnie obcy ludzie, i pytają czy nie chciałbym sprzedać mojej włoszki a spotkało mnie to już parę razy od listopada, od kiedy mam moja obecną włoszkę
    mógłbym wymieniać tak bez końca, ale podsumuje to w jeden tylko sposób: nie ma to jak AR

Użytkownik Pirat drogowy Avatar dafi1985
    Mieszka w
    Nowogard, Poland
    Auto
    Była: Alfa 156 1.9 JTD 105KM '99 r, jest Nissan Primera '03 1.9 dci

Domyślnie

Do mnie też często podchodzą i pytają o to auto, głównie czy mi się nie psuje, bo gdzieś kiedyś słyszeli tak, a nie inaczej... Wzbudza zainteresowanie, to fakt.
    Alfa jest jak prawdziwa piękna Włoszka - może być czułą matką i namiętną kochanką, ale jeśli przez chwilę ją zaniedbasz, może natychmiast stać się kapryśna...

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar radosuaf
    Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM MY21

Domyślnie

Cytat Napisał liked Zobacz post
    to uczucie kiedy inny alfista patrzy na moją belle ze świadomością że jego auto nie jest tak piękne
    Oj, tutaj się chyba za bardzo rozpędziłeś .
    Alfa Romeo Giulia Business 200 KM 2021
    Peugeot 308 SW 1.2 130 KM 2019

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    AR BRERA 2006 2,4 jtdm

Domyślnie

Cytat Napisał radosuaf Zobacz post
    Oj, tutaj się chyba za bardzo rozpędziłeś .
    no wiesz, niestety, ale nie każda włoszka jest piękna, niektórzy nie dbają o nią, inni już taką kupili... i wiem co piszę, bo moja poprzednia choć sylwetkę miała piękną, to kupiłem ją okazyjnie gdyż była podniszczona. w każdym razie, wiem jedno... piękne auta są jak piękne kobiety, trzeba o nie dbać, i cieszyć się pożądliwym wzrokiem innych facetów

Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto

Domyślnie

Jeśli ktoś nie dba, to chyba kładzie laskę na wygląd auta. Ja jak kupiłem swoją to wymieniałem znaczek, bo w jednym miejscu zrobił się jakiś mały bąbelek .

Były: Renault Clio I 1.2, Peugeot 307 SW 1.6 110 KM, AR 147 1.6 TS 105 KM, Giulietta 1.4 MA 170 KM, Giulietta 1.4 MA 150 KM, Alfa Romeo 75 2.0 TS

Miss Alfaholicy 2011 Alfa i Omega Avatar brera21
    Mieszka w
    Kozy/Bielsko-Biała
    Auto
    AR 156 2.0 16v CADAMURO DESIGN

Domyślnie

Cytat Napisał liked Zobacz post
    i to uczucie kiedy inny alfista patrzy na moją belle ze świadomością że jego auto nie jest tak piękne, mimo że to też bella,
    wszystko spoko, ale ja uwazam ze moja Bella jest zdecydowanie ladniejsza od Twojej i dla mnie wlasnie ona jest najpiekniejsza,...

widzisz nie kazdy to odbierze dobrze a to ze popatrze na inna Alfe to nie znaczy ze od razu mam swiadomosc ze jest gorsza, skad ze tTY to chlopie wziął???

troche to kontrowersyjna wypowiedz z twojej strony, ale rozumiem Twoją euforie i uwierz nie tylko Ty to masz.

i zawsze auto bedzie najpiekniejsze dla wlasciciela obojetnie czy jest zadbane czy nie ..
    Panie Boże, a w niebie też są Alfy?

mmmm moja 157....
    Ja, swoimi Alfami jeżdżę po Alfalcie

* Ci którzy powinni wiedzą o co chodzi

Mieszka w
    Poznan, Poland, Poland
    Auto

Domyślnie

Moje nie jest najpiękniejsze, bo nie jest czerwone . Jak widzę czerwoną przedliftową 147, zawsze się ślinię .

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    signiore Giuseppe Busso

Domyślnie

Chyba kolega popadł w zachwyt i samouwielbienie, prze te spojrzenia tych facetów zapewne...

Użytkownik Romeo Avatar kiepas96
    Mieszka w
    Czerwionka-Leszczyny
    Auto
    Alfa 156 1.8 TS

Domyślnie

czekaj jak sie zacznie sypać już nie będzie bella tylko puta

Mieszka w
    Chorzów
    Auto
    AR BRERA 2006 2,4 jtdm

Domyślnie

temat kontrowersyjny i zdaje sobie z tego sprawę
    tylko proszę mnie nie rozumieć źle, ani jednego słowa nie powiedziałem że moja jest najładniejsza, najfajniejsza i w ogóle naj sam z pożądaniem patrze na 159SW i to czarną więc proszę mi tu łatek nie przypinać a swoją drogą, jest tak że każdy ma świadomość że jego auto nie do końca jest idealne, i uważam że to nic złęgo popatrzeć z pożądaniem na inne takie samo auto, i jak sam wcześniej powiedziałem, jak do tej pory, dla mnie innym ładniejszym autem od meego własnego jest tylko 159
    więc proszę się nie burzyć

Tagi dla tego tematu

Uprawnienia