Strona 15 z 472 PierwszyPierwszy ... 567891011121314151617181920212223242565115 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 4718

Temat: Irlandia, laczmy sie ::P

freel4ncer
    Gość

Domyślnie

Oj cos chyba przesadzacie z ta predkoscia , tyle razy smigalem na moto gruubo ponad ograniczenia i dostawalem tylko pouczenia , mysle ze to zalezy od tego jak porozmawiasz z glina. Irole zwlaszcza mlodzi lubia fikac do Gardy wyzywac ich itp , ja zawsze kulturalnie dobrym angielskim przepraszalem i obiecywalem poprawe , do tego niewinna mina i jakas bajeczka Przez 3 lata zatrzymywali mnie prawie raz w miesiacu i nigdy jeszcze nie dostalem mandatu
    Mysle ze Garda jest duzo bardziej wyrozumiala od Polskiej Policji. Widac ze chca ludzi uswiadamiac a nie karac
    Ostatnio edytowane przez freel4ncer ; 28-03-2011 o 22:28

konrad1501
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał freel4ncer Zobacz post
    Oj cos chyba przesadzacie z ta predkoscia , tyle razy smigalem na moto gruubo ponad ograniczenia i dostawalem tylko pouczenia , mysle ze to zalezy od tego jak porozmawiasz z glina. Irole zwlaszcza mlodzi lubia fikac do Gardy wyzywac ich itp , ja zawsze kulturalnie dobrym angielskim przepraszalem i obiecywalem poprawe , do tego niewinna mina i jakas bajeczka Przez 3 lata zatrzymywali mnie prawie raz w miesiacu i nigdy jeszcze nie dostalem mandatu
    Mysle ze Garda jest duzo bardziej wyrozumiala od Polskiej Policji. Widac ze chca ludzi uswiadamiac a nie karac
    no to masz szczescie, widocznie jeszcz nie trafiles na Traffic Corps , z nimu niema dyskusii jestem tu 6lat piec jestem zmotoryzowany. zwykla Garda upomina, prosi, przeprasza z Traffic Corps jeszcze nigdy nic nie uprosilem

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

od osmiu latek juz naciagam prawo za fajera w irl i tez za kazdym razem obiecywalem poprawe z mina kota w butach!

jedno spotkanie z trafic i bahh- 4 punkty!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar actron
    Mieszka w
    ZST
    Auto
    156 2.0 JTS 2002

Domyślnie

a jak jest z punktami na polskie prawko?
    a tak w ogóle to straszycie; jade teraz dwa razy kerry-dublin i zaczynam sie bać
    zazwyczaj śmigałem po N7 M7 po 150 śr. a po waszych postach będę odruchowo patrzył na lewy zegar zamiast na prawy :/

konrad1501
    Gość

Domyślnie

ja mialem polskie prawko i po ktorejs juz kontroli pam garda powiedzial ze prosi mnie o wyrobienie prawka irl poniewaz moj pps istnieje i irlandi juz cztery lata wiec jako rezydentpowinienem wymienic prawko dokument zatrzymal ja wyrobilem irl zaplacilem 25 euro i od dwoch lat smigan na kartce irlandzkiej... ale ze mam pecha to moze to tylko moj odosobniony przypadek, Dodan jeszcze ze od tamtej pory nikt juz nie sprawdzal mojego rawka

Użytkownik Romeo
    Mieszka w
    newbridge ie
    Auto
    159sw 2.4jtdm po sofciku ;)

Domyślnie

Cytat Napisał actron Zobacz post
    a tak w ogóle to straszycie; jade teraz dwa razy kerry-dublin i zaczynam sie bać
    zazwyczaj śmigałem po N7 M7 po 150 śr. a po waszych postach będę odruchowo patrzył na lewy zegar zamiast na prawy :/
    Na N7 M7 chyba az tak nie musisz sie bac, z 4 letniego doswiadczenia wiem tylko ze czasami od Dublina do Naas czasami stoją a poza tym to zawsze jakeies 140-150 pomykam ta trasa i jeszcze nic mi sie nie przytrafilo.
    A przy okazji w zależnosci w który rejon Kerry smigasz to czasami szybciej i przyjemniej jest odbic na Cork za Portaloise i przed Cork zjechac z autostrady. ja jadąc w ten sposob na Ring of Kerry zaoszdzedzilem godzinę i troche kilometrow
    Ostatnio edytowane przez pabloilala ; 29-03-2011 o 22:57

Użytkownik Alfa i Omega Avatar czester085
    Mieszka w
    athlone irl
    Auto
    brak ;/

Domyślnie

Cytat Napisał actron Zobacz post
    w komputerze trzymaja twoje dane i tez zbierasz punkty, bez znaczenia irlandzkie czy polskie!!
    12 punktow na 3 latka!!!

Użytkownik Maniak resoraków Avatar actron
    Mieszka w
    ZST
    Auto
    156 2.0 JTS 2002

Domyślnie

no nie wim czy te odpowiedzi są "pocieszające"....
    trase na Dublin Airport mam opanowaną. :/ dzięki za rady -do limerick powoli i od naas zwalniaaaammmmy
    a problem prędkości pojawił się od kiedy pojawiły sie mobilne fotoradary

freel4ncer
    Gość

Domyślnie

No najgorsze jest to ze np umnie wogole nei czuc predkosci :/ lece 100 a wydaje sie jak bym jechal z 60. Zwlaszcza jest to widoczne na autostradach np przy 150 cisza jak makiem zasial do tego zawiecha ktora w alfach jest poprostu genialna trzyma jak przyklejona nic nie tracac na komforcie te auta sa poprostu stworzone do zapitalania dobrze ze kupilem nowa navi to mnie teraz informuje o przekroczeniu predkosci

konrad1501
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał freel4ncer Zobacz post
    No najgorsze jest to ze np umnie wogole nei czuc predkosci :/ lece 100 a wydaje sie jak bym jechal z 60. Zwlaszcza jest to widoczne na autostradach np przy 150 cisza jak makiem zasial do tego zawiecha ktora w alfach jest poprostu genialna trzyma jak przyklejona nic nie tracac na komforcie te auta sa poprostu stworzone do zapitalania dobrze ze kupilem nowa navi to mnie teraz informuje o przekroczeniu predkosci

masz 166 to wiesz ze rondo przy 70 km/h to prost sprawa